Hai să ne-mpuţim puţin!

Poate că aţi apucat să vedeţi noua reclamă la Glade microspray care rulează acum pe TV. Nu ştiu ce-or fi gîndit copywriterii de acolo, dar mie îmi pare că merg pe o direcţie greşită.

E varianta în italiană că aia în română n-am găsit-o pe net. Dar e acelaşi film. Diferă doar limba.

Deci s-a căcat tac-tu şi pute de-au sărit siguranţele? Nicio problemă. Ţipi la el să nu tragă apa, să nu deschidă geamul, să nu pornească ventilatorul. Poate lua simplu un Glade microspray să dea un puf!

Ai coşul de gunoi de juma de metru înălţime, plin cu resturi ce te leşină? Şezi relaxat! Să nu cumva să-l duci la ghenă! Ah, da! Doar să-i dai un praf de sare, ca să nu facă viermi. Gospodinele familiei, mamă şi fiică, ştiu exact ce trebuie făcut. Acoperă mirosul cu un puf de Glade microspray!

A venit frate-tu de la fotbal şi s-a întins ca nesimţitu cu picioarele pe masă, puţind a transpiraţie de moare musca? E ok! Nu-l trimite să se spele! E mult mai uşor acum să dai un puf cu Glade microspray.

Iar tu, ăla micu din casă ce faci? Păi normal, te duci să te caci la Paul, după cum spunea reclama anterioară, tot la acelaşi produs. Că ăla de acasă e deja gata terminat de la atîtea pufuri.

7 Comments

 1. bancuri

  Vremuri noi (tehnologie noua)… 🙂 obiceiuri noi!

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Doar mirosul e acelaşi…

   Reply
 2. samewhiteblue

  Săraca ideea….și prezentată vulgar!

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Aşa o fi fost cerinţa la pitch…

   Reply
   1. samewhiteblue

    Având în vedere produsul final, nu mă plâng nici cu brieful clientului. Râd!

    Reply
 3. calinakimu

  Daca ai un televizor in bucatarie si te impinge nevoia sa mananci…esti mancat…Ai de ales intre reclamele in care se scuipa sange, in care se schimba tampoane la menstruatie si…mirosuri fetide…Pe toate gusturile…

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Stai și tu cu telecomanda in locul lingurii și schimbi imediat.

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.