Scurt pe doi (5)

Acum că deh, mai e puţin şi începe campania de mercato politic, nea Gabi Oprea o face pe interesantu în piaţă la tarabă şi anunţă trăgînd tare de colţurile gurii în jos: “Avem ambiţii mari. În UNPR sunt două curente. Un curent se manifestă pentru continuarea alianţei de centru-stânga cu PSD până în 2016, care prevede liste comune. Există deja propunerea PSD în acest sens şi o analizăm. Avem un alt curent în partid care spune să candidăm prin forţe proprii, să ne manifestăm ca atare, iar indiferent de varianta politică pe care o s-o alegem să stăm pe picioarele noastre şi să aducem un plus, indiferent de formula politică“, a declarat, Liderul UNPR citat de Mediafax.

Gabriel_Oprea_SZHai să-mi trag palme! Bre nea Gabi dar mata cu UNPR-ul ăsta de generali la kil, chiar vă luaţi în serios! Acuma, nu pe bune, dar cînd te strîmbi aşa la lume şi încrunţi din sprîncene, chiar vrei să te creadă cineva? Despre ce analize şi variante politice vorbeşti acolo? Că la voi în partid, singurul curent care se face, e atunci cînd staţi cu geamul deschis şi deschid uşa la cameră cei din partidul aflat la putere ca să vă întrebe, făcîndu-vă din ochi: “Vreţi bă la guvernare sau ba?

*******

Ionuţ Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, este acuzat într-un dosar de evaziune fiscală. Potrivit anchetatorilor, “în perioada 2010 – 2014, persoanele vizate printre carea şi reprezentaţii unei societăţi prestatoare de servicii de protecţie şi pază, ar fi desfăşurat tranzacţii comerciale fictive, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale“. Ginerele lui Blaga era abonat la contracte de milioane de euro cu statul român. Prejudiciul în acest dosar se ridica la aproximativ 600.000 de euro.

Vai de mine, nea Vasile! Ce pacoste pe capu lu matale! Uite cui i-ai dat tu fata, lumina ochilor tăi! Lu unu care-ţi spunea în faţă că-i place ciorba de duminica-n familie şi pe la spate, umbla în cămară, la caşcaval. Pfuai! Da cum bre, ditamai buldogul, cu nasu fin la aşa ceva care eşti mata, n-ai reuşit să-l miroşi? Sau te pomeneşti că ai vrut să-l înveţi cum se roade un ciolan ca la carte, fără să rămînă vreo urmă, dar l-ai scăpat din vedere? Că tineretu ăsta din ziua de azi, nimic nu învaţă! Hai că ne-ai făcut curioşi…

Sursa foto

6 Comments

 1. racoltapetru6

  L-a mirosit el de mult, doar că l-au mirosit și procurorii. Iar acum se dezice de ginerică.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Pină in ziua aia cind o să-i bată dna la poartă: nea vasile, hai să mergem tutu

   Reply
 2. calinakimu

  Oprea…face parte din tagma taricenilor…Fantose, marionete inepte, jalnice, stupide.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Deci curvă politică

   Reply
   1. calinakimu

    Patron de bordel…

    Reply
 3. adelinailiescu

  Sunt unii oameni care ma fac sa ma scutur a greata doar cand ii vad. Si daca-i mai si aud vorbind deja imi vine sa-mi pun capul pe calea ferata (mai ales ca nu prea mai trec trenuri). Astia care vorbesc emfatic, printre dinti, rar de zici ca nu li se leaga sunetele si care au falcile inclestate de parca i-ar strange pantofii sau tocmai ar fi strivit intre dinti un vierme gras, suculent-amar nici nu par oameni, cred ca-s putin mutanti. Si enumar pentru exemplificare pe preainstelatul Oprea, preastraveziul cyborg Stolojan sau pe preasantajata Livia Stanciu. Dupa cadenta vorbirii cred ca astia au inghitit ceva cartusiere de mitraliera.

  Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.