Într-o postare de pe blogul personal, ce se vrea una super dar stîrneşte doar voma tuturor, fostul (de n-ar mai fi fost) prim-ministru, iese şi o arde, cică, pe genul “pamflet”. Încercînd, cu oarecare succes, să-l detroneze pe Vadim. Şi asta doar pentru a se lua de rîtul unui “jurnalist” de la B1. Că prea i le-o fi spus, şi ăla altă marcă de blugi, aşa, la liber, din fundul curţii. De acolo de unde stă şi rumegă toată ziua rahatul, pe care-l regurgitează şi-l aruncă apoi seara, în toţi şi-n toate. Iar el, Nejigodia, nevinovat ca un înger şi jumulit abuziv de aripi, e nevoit să sufere gratuit acum.

Refulînd ca o canalizare înfundată cu tot căcatul adunat în anii lui de domnie, ŞaseCase o ia şi el direct prin troacă. Împroşcînd cu lături în stînga şi-n dreapta. Pozînd într-un Dalai Lama neprihănit dar fugărit de soartă şi de lichelele care, sanchi, l-au înconjurat şi l-au făcut să mai şi greşească. Că nu de alta, dar dacă ar fi fost lăsat de capul lui, Dumnezeu ne gonea a doua oară din Raiul pe care l-ar fi făcut el, pe nedrept condamnatul. De două ori.

Şi dă-i şi spurcă-l! Şi bagă limbaj de puşcăriaş, că doar e încă proaspăt în memorie. Semn că, în ciuda vîrstei, limbile străine noi, nu sunt deloc un handicap pentru un asemenea creier. Acelaşi creier din care izvorăşte încă acel tupeu scîrbos, care a sugrumat atunci şi acum, România. Că doar de la cine era să fure meserie, nu numai doctorate, actualul în funcţie? Că-i vai de maestrul neîntrecut de elev.

Paragraful cu: “Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taică-tu?” mi se pare esenţa articolului. Şi dovada cea mai clară că acest ipochimen îşi cere drepturile. În special cel de a fi acoperit cu flegmele unei ţări întregi. Aşa, ca semn de mulţumire pentru ce a făcut şi ce a lăsat în urmă. Urîndu-i pe final un: “Hai sictir, Nejigodie!”

Later edit : de apreciat curăţenia impecabilă a comentariilor de pe blog. Deşi articolul e citit de o ţară întreagă de internauţi. Un covor impresionant de limbi aşternute în calea curului domnesc. Aşa de dragul vremilor de altă dată. “Hmmm! Adevăratul gust al copilăriei politice!”

porc

Sursa foto

9 Comments

 1. calinakimu

  Mda…Dar din pacate suntem COMPLICI…atata timp cat acceptam inacceptabilul…Cum este posibil sa stam in case, sa rontaim stiksuri la televizor, sa ne lasam jefuiti in cel mai grobian mod posibil, sa ne lasam calcati in piciora, goniti din tara sub presiunea necesitatilor vitale…in timp de acesti destructurati mintal si sufleteste, ne rad in nas?! Coplicitatile pot fi : profitabile, din prostie, din lasitate…intr-un cuvant din INCONSTIENTA.
  Ce vina are Ponta si cei de o seama cu el ?! Stiu…ca exista…dar de ce sa fie in fruntea tarii, sa decida destinele poporului ?! Am raspuns deja…

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Vezi? Te-ai mai şi răcorit puţin… 🙂

   Reply
   1. calinakimu

    Eu ma racoresc si incalzesc, la comanda mea si o fac mai mult pentru cei din jur…Nu ma las manipulat decat de mine…TOTUSI, sunt baiat mare.
    Tristetea iremediabila ma cuprinde cand vad atata INCONSTIENTA in jur…cum “cochetam” cu inavuabilul.

    Reply
 2. july

  Mie mi-a placut. 😀

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Ce anume? Dacă nu-i indiscret…

   Reply
   1. july

    Nu-i. Mi-a placut ca i-a raspuns pe ,,limba” lui, ca a reactionat ca un om normal, ca poate asa sesizeaza si Banciu ca nu e in regula sa injuri non-stop sau daca este, oricine poate fi ca el.

    Reply
    1. krantz (Post author)

     De acord. Dar cine s-a găsit să-i spună asta? Un condamnat pentru hoţie?

    2. july

     Si-a ispasit pedeapsa, cu toate ca ar trebui pedepsit si pentru ca a promovat pontaci, a infiintat baronii … Crezi ca s-ar duce la puscarie si in locul lor? :))))

    3. krantz (Post author)

     Aia e pedeapsă pentru tot ce a făcut? A fost mai mult aşa, ca un pamflet, că tot îi place genul.

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.