Slam dunk-ul lui Ponta

De teamă să nu se blocheze iar sistemul cardurilor de sănătate şi să i se agraveze suferinţa aşteptînd operaţia, premierul nostru a plecat în ţări străine să-şi trateze medical un banal beteşug. Că, normal, cum dracu să te laşi pe mîna lu unu ca Băniciou? Ce, eşti nebun? Numai privindu-l şi-ţi dai seama cîtă treabă poate face. Treabă mare, desigur.

Printr-un simplu gest de pe terenul unde s-a accidentat, Ponta a reuşit să arunce la coş tot sistemul medical românesc. Cu slam dunk! Uimit acum că ţara, rămasă gură cască la reuşita lui, în loc să aplaude huiduie de mama focului, se apucă să o facă iar pe interesantu pe facebook: “Mulţumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pt mine – operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou.” 

Nu ştiu cum se face, dar la el totul trebuie să fie complicat. Ba cu doctoratul. Ba cu demisia. Ba cu urmărirea penală. Ba cu ridicarea imunităţii. Acuma, hop şi cu operaţia! Da ce-o fi fost domle complicat? N-au găsit ăia soluţii de sudare pentru ligamente de os domnesc? N-aveau pe stoc artroscop pentru menisc de plagiator? Vai ce ne mai place să ne dăm răniţi! Da bine că măcar s-au liniştit ăia cu gîndu bun pentru el.

Auziţi, domnu Ponta, dar dacă tot sunteţi acolo şi ca să nu mai bateţi drumu iar, ia vedeţi dacă nu pot să vă facă şi o înlocuire de obraz! Cereţi unul obişnuit, subţire. Că ăla pe care îl aveţi acum, e gros, s-a făcut urît, atîrnă şi s-a murdărit de la atîtea bătăi. Hai că sigur va fi bun la baschet. Acolo unde fair-play-ul chiar înseamnă ceva şi e respectat de toţi. Nu ca în politică. Fiindcă aici, ciudat lucru, s-a cam strigat Bingo! pentru tine.

ponta_baschet

Sursa foto

3 Comments

  1. calinakimu

    Premierul Ponta…face o poanta in premiere mondiala…Este un transfug, care conduce(?!) tara din exil…Cum mentorul sau a experimentat in premiera sinuciderea cu pixul cu pasta rosie…nu poate sa ne mai mire decat complicitatea noastra senina cu acesti destructurati…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Nu prea există soluţii paşnice de a schimba ceva. Îl apără legea.

      Reply
      1. calinakimu

        Legea drepatatii , a normalitatii este ianatacabila. Calea “pasnica” este meritocratia si se impune prin NUMARUL solicitantilor.

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.