Murdnîiţacăcetşin

Exact! Cam asta e tot ce poţi înţelege din ce se întîmplă acum la PSD. Asta dacă te tot ambiţionezi să rămîi mîndru că madam Firea te reprezintă. Şi ce scoate ea pe gură e limbaj articulat, nu doar gaze de la sifonul băut în exces, la un grătar cu mici în curtea vilei din Voluntari.

Deci Dragnea a fost condamnat şi ca să nu afecteze imaginea guvernului, demisionează din funcţia de vice. Faptul că a făcut-o şi din cea de conducere executivă a partidului a fost bonus. Mîncase pesemne ceva stricat şi nu şi-a dat seama ce face.

Ponta este acuzat şi suspectat de chestii şi ca să nu afecteze imaginea partidului, se autosuspendă de la conducerea PSD. Aia a guvernului, de imagine zic, poate rămîne ferfeniţă. Dă-o-n mă-sa! Doar e guvernul lui, nu al ţării. Că doar şi scrie numele lui pe el.

Dragnea, un condamnat, candidează acum la conducerea PSD-ului, cel avid de imagine imaculată, pentru care Ponta tocmai a devenit cîh!. A stat două luni în jacuzzi cu nişte Vanish pe el şi gata petele. Doar n-o să lase acum un plumb agăţat de gîtul partidului! L-ar trage în jos. Deşi mai jos de-atît e doar groapa Marianelor din Pacific.

Dincoace de gard, în zona cu lumea reală, mîncătorii de muci aplaudă. Vor avea în continuare masa asigurată. Măcar atîta dau pe ei liderii roşii. Omul normal, îşi ţipă disperarea:  “Să oprească naibii cineva planeta asta! Am ameţit. Vreau să cobor!”

dragneaplumb

Sursa foto

10 Comments

 1. dede cati

  Aia din poza isi da palme sau se bucura ???? Nu_mi dau seama …help..

  Reply
  1. krantz (Post author)

   :)))))
   Nici eu. Cum spuneam, mai înţelege cineva din ce dracu fac ăia pe acolo?

   Reply
 2. adelinailiescu

  Mai intai, te-as ruga sa scrii titlul ala pe silabe, ca nu-mi iese pronuntia si pace!
  In povesti FatFrumos se da de trei ori peste cap si se transforma in altceva; asa si Dragnea, dar pe alta traiectorie: se da de doua ori la fund si e ca nou!Daca nu-i tremura motu’ de la basca se putea inscrie si Iliescu in competitie, avea sanse.
  Eu o prefer pe Rovana. N-am alt argument decat ca abia astept sa vad lupta intre ea si Gorghiu (desi nu-s la aceeasi categorie de greutate) , s-o vad pe blonda usor tavalita prin noroi. 🙂

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Voi femeile cu fanteziile voastre cu tot! Şi-apoi tot pe bieţii bărbaţi îi condamnaţi pentru chestii 😉

   PS n-am ce despărţi în silabe. e altceva.

   Reply
  2. dede cati

   Cred ca titlul e Krantanizat ….nu Grapinizat …

   Reply
   1. krantz (Post author)

    @dede cati, poţi fi sigură! 🙂 Ideea e să-l citeşti altfel. Şi sigur va avea sens…

    Reply
 3. racoltapetru6

  Să nu se mai spună că la politică se pricepe toată lumea. De fapt nimeni nu înțelege nimic, dar mulți nu vor să recunoască.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Ăia care zic asta s-or fi pricepînd s-o facă, nu s-o înţeleagă.

   Reply
 4. calinakimu

  Lehamite gretoasa…este singura stare coplesitoare ce ma cuprinde cand ma uit la politicieni…Asa incat nu prea ma mai uit. Din nefericire ei fac tot posibilul sa ma ingretoseze…

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Iar noi facem tot posibilul să-i încurajăm.

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.