O lume dată-n pandaxie

Eu nu mai pot cu Pandalie ăsta. Aproape toţi bloggerii cu notorietate pe care îi am în newsfeed, au un post cu Pandalie. Fiecare dîndu-ne de înţeles sau lăsîndu-ne să credem că ar fi ceva mişto şi haios. Numa că, dacă ai peste 5 ani, oricît de dispus ai fi să consumi un zîmbet,  “viralele” propuse spre vizionare nu pot să facă altceva decît să-ţi mute privirea în căutarea unor chestii cu ceva mai mult potenţial de rîs. Cum ar fi de exemplu nişte beţişoare de curăţat urechile. Nu ştiu ce-o fi la mijloc, poate amiciţie cu autorul, poate nişte buget de publicitate, dar se vrea ca lumea să fie cuprinsă de pandaxie. Pentru că nimic nu poate fi mai amuzant decît un tip ce pare fugit de la Disneyland, pe motive salariale, care umblă prin oraş într-un complet nereuşit costum de urs panda, cerşind acum nişte view-uri pentru o tentativă jalnică de umor.

Abia aştept momentele filmate cu Pandalie luat la mişto şi fugărit eventual de maidanezi sau de băieţii şmecheri de cartier. Acolo să vezi doze de ha-ha. Pînă atunci, rîdeţi şi voi, că eu nu mai pot. De fapt nici n-am putut. Şi rîd de asta.

Oricum, Pandalie, ţine-o tot aşa! Eşti cel mai bun! Că eşti şi singur chiar nu mai contează. A, şi apropo: în caz că te dă rîsu-n foame, vezi că au băgat bambus la Carrefour. 12,99 lei, aranjat frumos la ghiveci.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=GXCiJ11IVSI” width=”400″ height=”320″]

 

Sursa foto: youtube

3 Comments

 1. renata

  Mie mi se pare interesant: în tramvai se urcă aproximativ un tramvai de călători. Și totuși tramvaiul e aproape gol. Cum se explică asta?
  De râs, da. E de râs. De râsul curcilor.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   O fi aşteptat să ajungă la capăt, cînd se mai goleşte. Că altfel cred că-i înfingeau călătorii ghidonul în cur lu Pandalie. Dacă ai un puseu de masochism, poţi să mai cauţi clipuri pe aceeaşi temă: cu toaleta ecologică, cu basculanta de seminţe, etc.
   Şi apropo de curci: alea plouate, da?

   Reply
   1. renata

    NU, mai rău: alea care se uită-n lemne.
    Nu voi da curs promoției de Pandalie. E destul „gâdilă-mă ca să râd!”, pe iutub. Împăiatul ăsta mai lipsea!….

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.