Primul meu Webstock

Ei şi cum stăteam eu liniştit în casă, crezînd că nimic nu mă mai putea surprinde, iaca numa ce primesc o invitaţie pe email ca răspuns la solicitarea mea de participare la Webstock.  Sincer pierdusem speranţa, mai ales că din cîte am băgat de seamă, e vorba de lume multă doritoare şi interesată, iar locuri puţine. Dar uite că am fost eu extras din pălărie. O fi norocul începătorului. Sau că am urechile mai lungi… Că după botezul primit la precedenta participare de gen am zis că musai trebe să mă bag în seamă şi la celelalte. Deh, dădusem de gust.

Că acum Universului i s-o fi făcut milă de moaca mea, candidă şi storcătoare de lacrimi ca o poză de succces din media, asta n-am de unde şti. Ideea e că am cerut şi mi s-a dat. O fi fost şi chestia aia cu pînă în trei ori: dacă la Woodstock eram prea mic, la Stuffstock eram prea comod, la Webstock era prea interesant să-l ratez.

Fiind la început în lumea asta a social media, încă sunt un Sponge Bob avid de cunoaştere. Iar un eveniment de acest gen e fix numa bun pentru oarece sedimentări ale informaţiilor culese zilnic de pe web. Că poate şi de aia e vorba de stock. Chestii multe, adunate şi puse frumos pe raft la îndemînă. De fapt mai mult la îndeochi şi îndeurechi ca să-ţi fie şi mai uşor de procesat.

Aşa că dacă aveţi treabă cu mine exact pe 02 a lu Brumărel 2015, mă găsiţi fix la JW Marriott Grand Hotel.  Fiindcă taman acolo, Evensys si Vodafone Romania au considerat că e cel mai bine de organizat, ca să iasă treaba bună. Acum abia aştept să văd ce le poate pielea celor cu care am început să comunic zilnic de la distanţă. Că aşa, în dosul tastelor toţi suntem puternici. Dar testul suprem e ăla faţă către faţă. Păzea băieţi, că vine Krantz! Mamă şi ce ace ascuţite am…

webstock

8 Comments

 1. fata veselă

  Felicitări!!!! Eşti al doilea de care am auzit că a fost invitat. De-abia aştept să ne spui cum a fost! 🙂

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Păi tu, nimic? Sau e prea departe?

   Reply
   1. fata veselă

    Eu sunt mică în primul rând. Încă mai am de învăţat. Distanţa nu e mare pentru mine, dar se mai întâmplă că în data cu pricina să nu fiu în ţară. Aştept cu mare interes părerea ta. Poate la anu’. 🙂

    Reply
    1. krantz (Post author)

     Că eu tare mare oi fi… Ia şi eu acolo un boţ cu ochi! De nici măcar o lumînare nu pot pune încă pe tort 😉

 2. dede cati

  Felicitari Krantz..hai sa nu uiti sa ne povestesti cum a fost .Sa nu te faci ca ne uiti ….

  Reply
  1. krantz (Post author)

   De-a fir a păr! Memoria să mă ţină!

   Reply
 3. Silvia Duma

  Asteptam basmele noi! ;-)))

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Dac-o fi ceva de rîs, sigur. Iar dacă nu, le fac eu să fie 😉

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.