Scurt pe doi (14)

Programul Camerei Deputatilor a fost modificat pentru săptămîna aceasta, pentru ca deputaţii să meargă la sărbătoarea sfintei Parascheva din Iaşi.

Aş spune că e incredibil dar demult nu mai e aşa. Pentru că nehaliţii ăştia, cum aud că e vorba de ciolane, cum se şi înfig să nu scape vreunul. La cît de fomişti sunt, sigur se vor băga în faţă. Barem să le treacă prin cap că astea sunt doar de pupat, nu de ros. Să mai rămînă şi pentru fraierii ăia care stau o zi la coadă, crezînd că acolo e rezolvarea problemelor lor. Nu la parlamentarii care, chipurile închinîndu-se la moaşte, vin şi le arată curul.

*******

China investighează dacă vehiculele Volkswagen (VW) importate sau produse local respectă standardele referitoare la nivelul emisiilor poluante, urmând exemplul Statelor Unite, Europei şi Japoniei, care anchetează deja producătorul auto german după scandalul dieselgate, relatează Bloomberg.

China – Emisii poluante – Investigaţie… Ce glumă bună! Cred că rîd şi extratereştrii care se uită la noi prin vălătucii de deasupra Chinei. Bănuiesc că ancheta va avansa destul de greu. Asta din cauza imposibilităţii de a putea vedea ceva clar prin smogul marilor oraşe de acolo. Bine măcar că s-a găsit sursa poluării. Acum pot muri liniştiţi. Cît despre pedepsirea vinovaţilor, e simplu. Se adună toate maşinile VW diesel pe marile stadioane şi se împuşcă pe loc.

poluarechinabula

Sursa foto

3 Comments

 1. dede cati

  Crezi tu ca ii lasa babele sa intre in fata ???? Doar ele sunt acolo de vreo3-4 zile,. Am auzit-o pe una care spunea ca fara sacrificii nu te aude prea bine Moasta lui Paraschiva:))))

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Hai să vedem cîţi de Huo! or să fie la adresa lor. Că doar n-or sta aleşii la cozi. Iau un popă, îi pun un girofar pe cap şi gata. Pîrtieeee!

   Reply
   1. dede cati

    Iti dai seama ca deabia astept stirile de diseara ????

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.