Şah !

Aseară, populaţia a dat şah clasei politice. Cea care, în disperare de cauză, a sacrificat azi primele piese mai importante. Exact ălea care rînjeau superior pe tablă. Crezîndu-se mai importante decît nişte simpli pioni. Dar totuşi n-au scăpat. Şahul continuă şi azi. Şi dacă cei din PNL îşi freacă mîinile fericiţi că ar putea scăpa printr-o rocadă, se înşeală amarnic. Mişcarea e oricum şi imposibilă şi inutilă. Şi cu toate că s-au sacrificat prea mulţi pioni la clubul Colectiv, pe tablă au rămas suficienţi pentru mat-ul ce ar trebui să fie extrem de aproape. Sper doar ca nesimţiţii politici, nervoşi că pierd, să nu răstoarne tabla.

sah

sursa foto

9 Comments

  1. gheo

    da, eu vreau matul! Nu vreau pat!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Asta înseamnă că tre să fii atent ce mişcări faci. 😉

      Reply
  2. racoltapetru6

    Numai să avem grijă de pionii care se transformă în regină, să nu li se urce la cap, ca de obicei.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Mda, a dracu şi perfidă posibilitate pentru pioni.

      Reply
  3. Renata Carageani
  4. adelinailiescu

    Of, iar se entuziasmeaza lumea si spera sa-si ia tara inapoi! A cata oara?…Cand e mult entuziasm si multa inocenta vin “specialistii” si ii manipuleaza fara ca ei sa-si dea seama. Eu nu-mi fac iluzii, povestea asta se va termina pagubos pentru toti.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      De ce să iei speranţele oamenilor? Se mai întîmplă şi minuni. Ce, îi vedeai pe alde Ponta şi Oprea plecaţi acum două săptămîni?

      Reply
      1. adelinailiescu

        Nu-i plang pe aia de-au plecat, dar m gandesc sa nu plang de cine o sa vina in loc. Predoiu? Boc? Isarescu? Ciolos? Dragnea?Maior?Numele din fruntea listei conteaza mai putin, conteaza armata din spate si cui va fi ea aservita. Ca nu stii niciodata ce-ti dicteaza “interesul national”…

        Reply
      2. krantz (Post author)

        Ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să ţi se întîmple. Eu cred că sigur nu vor mai fi numele alea.

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.