Scurt pe doi (16)

Procurorii Parchetului General vor suspenda cercetările în dosarul în care Traian Băsescu este acuzat de amenințare, după ce fostul președinte a început procedura de mediere cu senatorul PSD Gabriela Firea, informează Agerpres.

Vaaaai! Dar ce frumos e cînd oamenii se înţeleg! Fie ei şi politici. Bine, acum şi nea Traian s-a cam speriat puţin văzînd că n-ai cum să scapi uşor de femeia nebună. A luat-o şi el româneşte pe principiul: “Ei lasă că ne înţelegem noi!“. Sperînd că ea n-o să-i mai dea na-na în justiţie dacă o să-i propună vreo bucăţică de Nana, unde a promis el, vreo 5 minute în stilul carcateristic, că se face tractorist. Bine măcar că n-a făcut-o pe madam Firea ţigancă împuţită şi doar a ameninţat-o că-l cheamă pe frac-su cu gaşca lu fin-su Bercea Mondialu, să-i facă lu Pandele un flagrant de cafteală. Nu de alta dar femeile turbează dacă le jigneşti aspectul casei.

*******

Notarul public a devenit o garanție pentru legalitatea și siguranța actelor juridice încheiate de cetățeni și îndeplinește un important rol social“, a spus președintele Klaus Iohannis, vineri, într-un mesaj transmis cu ocazia celui de-al XIII-lea Congres al Notarilor Publici.

Hopa! Mi s-a părut mie că aud afară un scrîşnet puternic de dinţi şi mă tot întrebam de unde vine. Nu ştiu cum e, dar să spui aşa ceva la doar o zi după ce ai pierdut în instanţă o ditamai proprietatea luată pe munca de mîntuială (sau şmenozeală) a unui notar, e ca şi cum ţi-ai da singur un pumn la operaţie. Deci cum e domnu preşedinte: nu credeaţi că doare atît de tare, este? Eu zic să nu vă bucuraţi că aţi scăpat. Că vă aşteaptă weekend-ul ăsta doamna Carmen acasă la Sibiu cu explicaţii. N-ar fi rău s-o anunţaţi că sunteţi reţinut cu trebă prin Bucureşti. O băgaţi pe aia cu guvernul cel nou izvorîtor de mir şi că nu puteţi veni. Poate aşa se mai linişteşte şi dînsa şi-i mai trece supărarea. A! Ştiţi ce zic? Daţi-i un mail. Că dac-o sunaţi, s-a rupt filmul.

8 Comments

  1. Renata Carageani

    🙂
    „Dați-i un mail. Că dac-o sunați, s-a rupt filmul.”
    Ah, cât ești de rău!…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Vai de mine! Da ce-am spus? Sau, mă rog, ce s-a înţeles?

      Reply
  2. cetateanu' turmentat

    Eu zic,dar NU vreau sa spun ca mare atenție,ca intr-o zi s-ar putea sa nu te mai găsim acasă,si nici pe blog,si nici in țârișoară,si nici pe planeta,nici in galaxie,nici pe câmpie (asa ca sa rimeze).
    Ușor cu Pianu’ pe scări că se varsă clapele….

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Eu nu prea înţeleg ce-a vrut poetul să spună cu rima.

      Reply
  3. Formatia Bucuresti

    sigur nu-l așteaptă Carmensita cu zamă caldă acasă :))

    Reply
    1. krantz (Post author)

      E posibil şi cu caldă. Mă rog, exagerat de caldă.

      Reply
  4. racoltapetru6

    Așa e bine să-i apreciezi pe toți bugetarii cu putere de semnătură, până ești președinte. După aceea, o întorci, cum a făcut și Băsescu.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Ehe, dacă ar fi fost numa ăştia doi, eram bine.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.