Adizero

Cu ceva timp în urmă, Simona ne făcea cunoscut faptul că sponsorul ei tocmai i-a pus la dispoziţie un nou echipament: Adizero. Şi abia aştepta săraca să-i facă safteaua la Australian Open.

După meciul de azi, cînd o anonimă micuţă cecurai a făcut-o pe-a noastră să treacă iar pe regim de mîncat doar rachete muiate în propriile lacrimi, se pare că cei de la Adidas pot să-şi facă şi o divizie de echipamente sportive cu premoniţii. Iar pentru publicitate, imaginea echipamentului nu poate fi decît Simona noastră.

Te-ai săturat de adulaţia publicului şi de invidia celor din jur? Nu mai suporţi presiunea locului doi şi simţi că cam asta a fost tot? Poartă şi tu Adizero şi vei vedea cum ieşi imediat din top! De cînd port Adizero, nicio tenismenă de la locul 100 în jos nu mai are vreo emoţie cînd joacă cu mine! “

P.S. Nici CTP-ul nu mai e ce-a fost. Ieri îşi punea ceasu să sune în miez de noapte. Gata pregătit de nopţile australe cu Simona. Cu miezul de stea. Din păcate, aia pe care azi o vedem, Şi nu e… Fir-ai tu Eminescule!

halepzero

5 Comments

  1. calinakimu

    Problemele Simonei, am mai spus-o, sunt fizicul fragil și un psihic chiar mai fragil…Pozitia ei din clasament este mincinoasă…dar asta nu trebuie s-o neliniștească. De-acum poate juca numai și numai de placere, iar asta îi poate stabiliza psihicul. Banii adunați îi pot da acest confort psihic.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Numai ea ştie ce şi cum vrea să facă. Şi pur şi simplu e doar problema ei, nu a noastră. Noi doar putem să chibiţăm. Ca nişte profesionişti.

      Reply
  2. racoltapetru6

    Păi nu ăsta-i unul dintre cele apreciate calități ale sportului, inclusiv tenisul? Toată lumea se pricepe să dea sfaturi și să facă pronosticuri. 😉

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Păi ori suntem chibiţi, ori nu mai suntem!

      Reply
  3. dede cati

    Cas’ai in tenis :))) .

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.