Parlament Menthol

Supăraţi nevoie mare că iar nu i-a ieşit pasienţa lu şefu, deputaţii PSD au cerut înlocuirea votului electronic din Cameră cu cel strămoşesc, prin ridicarea de mîini. La naiba cu electronica asta! Păi ce sistem de rahat e ăla care numără doar un vot per deputat, cînd toată lumea ştie că acesta are şi poate folosi două mîini? Şi cîtă încredere poţi avea într-o ieftinitură de aproape 2 milioane de lei, cu care te ştergi acum la fund cu nonşalanţă?

Pesemne că spiritul Robertei Anastase bîntuie în continuare prin Parlament. Fîlfîindu-şi zdrenţele printre cei obişnuiţi o viaţă întreagă să meargă la cacealma, bazîndu-se doar pe mîini moarte.

Şi cînd scandalul era în toi, bulibaşa Camerei Deputaţilor, nea Valerică Zgonea, a luat înţeleapta decizie de a cere blocarea uşilor. Numai că şulfele s-au prins şi s-au opus vehement. Ştiindu-l pe ăla coleg cu Mihai Viteazul, s-au temut ca nu cumva să i se fi transmis, peste generaţii, ideea aia cu închiderea şi pusul de foc la clădire. De data asta au scăpat…

********

Prins cu dînsa albă-n-trînsa neagră la votul pentru salvarea lu Oprea, al doilea om în stat, ALDE Tăriceanu, ne-a dat – dacă mai era nevoie – un exemplu clar de durere în cur în ce priveşte aplicarea legii în cazul unor potenţiali penali. Ăia care, transformaţi brusc în eunuci, se ascund cu behait de mieluşei nevinovaţi, în spatele imunităţii.

Şi pentru ca tacîmul să fie complet a arătat ţării în acelaşi timp şi cît de mult îi place să încalce porunca aia cu preacurvitul. Reuşind să combine asta, ciudat, cu o reminiscenţă din trecutul său de foto-model. Cred că dacă ar fi mai atenţi, reporterii l-ar surprinde mereu fredonînd pe culoarele Senatului: “Sunt o păpuşă masculinăăăă / Şi mi se spune sex-maşinăăăăă…”

tariceanubila

foto

2 Comments

 1. racoltapetru6

  No comment, dacă se poate comenta așa. 😉

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Cam pe asta mizează şi ei…

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.