Grasule care eşti!

Supărată leoarcă pe Pleşu, care, ca un medic în căutarea unui diagnostic, a apăsat pe bubă sporind durerea, docenta din umbră şi olimpica noastră la greşeli de limba română Maria Grapini, întrezăreşte nişte muci la care, normal, se repede ca găina. Cotcodăcind de zor nişte ziceri pe model “ba p-a mă-tii!” şi înfierîndu-l proletar pe chiaburul bărbos ce s-a luat de omul muncii.  Încheind frumos şi rotund, cu un comportament de clasa a doua. Unul care consfinţeşte şi mai mult faptul că observaţia făcută de Pleşu nu e chiar gratuită.

grapiniplesu

Acuma, dacă tot l-a făcut gras pe Pleşu şi a dat-o pe alea cu n-ai făcut o casă, n-ai sădit un pom, să apreciem că n-a făcut şi greşeala lu Firea cu “n-ai copii – nu eşti om”. Dar chiar şi aşa, n-ai cum să nu observi că capra cît de rîioasă  e, tot ţine coada sus.

foto

6 Comments

  1. calinakimu

    Asta se petrece când căcații scriu, în loc să pută…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Ce să facem dacă aşa am fost educaţi: să fim multilateral dezvoltaţi.

      Reply
  2. Renata Carageani

    Eram presată de timp azi-dimineață, dar acuma nu-s, așa că zic: da, Grapini e la fel de analfabetă ca Vanghelie și ca contabila mea, care e o contabilă perfectă, dar scrie salar (sg.) și salari (pl.) și propi (asta se cere tradus – proprii); Pleșu e un hiperintelectual supraponderal care a acceptat foncția de consilier băsesc. (Bine, a plecat când i s-a umectat mucoasa oculară fiindcă prezi i-o trăgea udrei cu ușa întredeschisă, nu din neglijență, ci calculat, ca să știe slugile cam ce hram poartă ele, slugile, la palat.)
    Pe scurt: Pleșu e mai bun ca Grapini doar la cratime, la virgule și la doi-de-i.
    În rest, sunt la fel. Mănâncă rahat cu polonicul și concurează la „care vomită ultimul”

    p.s.: 🙂 Doamne-Dumnezeule, postez acest comentariu la bunul meu prieten, krantz, fă să nu ajungă în spam, că nu e corect să-ți ia WordPress locul!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Vorba aia: “Cum le spui dumneata, să tot stai s-asculţi; ca dumneata, bobocule, mai rar cineva!”

      PS nu te mai aprinde pe wordpress că se întîmplă şi la case mai mari. Mai sunt şi eu neglijent că nu mă uit mereu pe acolo… Dar per total eu zic că ieşim bine.

      Reply
  3. Renata Carageani

    rugăciunea din p.s. a funcționat.
    Mersi, Doamne!…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Deci nu eşti o păcătoasă. Sau ai trecut deja pe sub masă. 😉

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.