Scurt pe doi (22)

Ieşită prin tîrg să-şi laude competenţele de cal breaz, candidata Firea are un puseu de sinceritate şi recunoaşte public: Eu nu am venit aici să vă fac promisiuni. Eu am venit să vă spun că sunt cea pe care o cunoaşteţi. Pe mine dacă mă dă cineva afară pe uşă, eu intru pe geam. Vă garantez că vă voi reprezenta cu cinste pentru a reduce preţul şi costul vieţii şi costurile la întreţinere”, a spus social-democrata.

Acuma, doamna Gabi, săr’na, noi vă cunoaştem. Vă ştim rea de gură şi mai cicălitoare decît o cîştigătoare a unui concurs mondial de soacre. Da nici prin cap nu ne-a trecut că nea Pandele face aşa urît la băutură, de-aţi fost nevoită să vă specializaţi în intrări alternative pe fereastră. Urît, foarte urît!

Iar legat de promisiunea că veţi fi fiartă pe scăderea costurilor de întreţinere, nu mai bine candidaţi la o funcţie de administrator de bloc? Nu ştiu, dar parcă vi s-ar potrivi mănuşă. Program lejer, două ore pe săptămînă, aveţi şi timp pentru copii. Că poate ia şi ăla mare la Bac anul ăsta mai mult de 1,20…

********

Alina Gorghiu a participat, vineri, la o ședință cu echipa de comunicare a PNL, la sediul din Modrogan. Gorghiu s-a pus la curent cu ultimele noutăți și urmează să revină în joc alături de Vasile Blaga, care bate la picior județele țării.(sursa)

Ei poftim! Nici bine nu i-a trecut amorţeala de la epidurală c-a şi intrat în alt travaliu. De data asta în ăla politic. Zici că mănîncă ăştia de la liberali numai sacrificiu pe pîine. Plînge copchilu după ţîţă acasă şi ei îi arde de şedinţe la partid. Şi cînd ne spunea cealaltă liberală că-şi rup hainele pentru noi, n-am crezut-o. Aaaaoleu! Ce nerecunoscători mai suntem…

De un singur lucru mă tem acum. Doamna Alina, mare grijă cu prezenţa în preajma copilului. Nu de alta, dar parcă vă văd că iar plîngeţi pe la uşă să vă deschidă şi vă trimite ăla la plimbare că nu vă cunoaşte.

8 Comments

 1. Dede Cati

  OMG cu cine va-ti pricopsit :))) Pai daca asta e specialista la sarit pervazurile, va dati seama ca la 100 de metri garduri, e mai rapida ca Husein Bolt ?? A-ti cam imbuli-nato :)))

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Ăsta e avantajul vieţii de la Capitală. Ai parte de cei mai cei.

   Reply
 2. gheo

  Cu toate că nu stau și nu votez în Capitală, nu pot să nu apreciez că Gabi vrea să reducă cheltuielile de întreținere! Să ne zică și nouă cum face că eu nu găsesc o formulă, neam! În rest, ce să zic, votare ușoară!

  Reply
  1. krantz (Post author)

   N-a precizat prea clar, dar eu cred că vrea să reducă cheltuielile de întreţinere ale ei. Că nu cred că Dragnea o vrea să rămînă săracă şi cinstită cum e acum.

   Reply
 3. racoltapetru6

  Astea da femei! Și mămici, și soții de bărbați, și luptătoare eroine. Trei într-una! 🙂

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Daaa, sigur! Lipsi-ne-am de ele să ne lipsim!

   Reply
 4. opantazi

  Mi-a pierit și ultima speranță – că ăștia n-o să se mai împuieze… Dacă iese Firea, io mă mut la țară. Sau, ca să fiu mai sigură că nu mai aud de ea, din țară.

  Reply
  1. krantz

   Păi atunci ar cam trebui să te apuci de împachetat. Paşaportul mai e valabil?

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.