Tu dy or not Tu dy

Vestea că viceprimarul Tudy Ionescu, după ce a folosit week-end-ul pe post de noapte ca și sfetnic, a (fost) demisionat, nu cred că a surprins pe cineva. Poate doar pe cei doi-trei amețiți din media care s-au grăbit și au hotărît, cu de la ei putere, să-i dea omului o șansă de afirmare publică. Mă rog, și în acest domeniu. Ștergînd ușor, cu șervețele umede, un trecut lăbos și pervers, al unui individ recomandat, în afara site-urilor de specialitate cu trei de X, doar de naș-su Tăriceanu. Cel care ține, cu tot dinadinsul, să demonstreze că pentru a doua poziție de om în stat, creierul poate fi trecut lejer la dotări opționale.

Mă gîndesc și la varianta în care marea familie roșie a dorit neapărat să arate că pot și ei numi în funcție persoane care să reziste cît mai puțin acolo. Fix după modelul albaștrilor cu alde Bușoi, Orban și Munteanu pe post de candidați la primărie. Nu de alta dar recordul lui Geoană nu poate fi omologat oficial, cît timp, peste noapte, voturile de la Paris au fost numărate de cine trebuie.

Dar nu m-ar mira nici să vină acum madam Pandele și să ne spună ”cu toată sinceritatea”, exact ca-n bancul cu țăranul ce și-a adus gloaba știrbă la tîrg și nu voia deloc s-o vîndă, că ei l-au pus în funcție doar ca să-l facă de rușine.

Cît despre săracul Tudy, nu cred că tre să-și facă griji. Cu un CV ca al lui și cu dovezile clare de dragoste față de animale, cei de la asociația ”Patru lăbuțe” îi țin în permanență ușa deschisă. Să aibă omul mîinile libere.

tudy_ciineb

 

foto 

 

4 Comments

  1. racoltapetru6

    Uite că s-a dovedit cum că și o „divă” ca Oana Zăvoranu e utilă uneori. Cât o fi ea de zăpăcită.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Partea proastă e că în cazul mnealui s-a dovedit chiar futilă.

      Reply
  2. Renata Carageani

    Futilă. Futulă, futibilă…. Limba română merge înainte!
    Am scris un text la mine în Gară. https://garapentrunoi.wordpress.com/2016/07/13/bah-si-alte-mizerii/
    E cu dedicație. Una pe care n-am scris-o, fiindcă oamenii inteligenți n-au nevoie de citație.

    Reply
  3. Pingback: Mai avem nevoie și de iarbă... - Krantz

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.