Scurt pe doi (25)

Profitînd de spațiul liber de emisie, de incapacitatea moderatoarei rtv de a face sinapse și apăsînd pînă la fund pedala de accelerație, Ponta a fost surprins din nou de radarul poliției de mîncat căcat:

Imi pare rau pentru acele cozi, pe care insa ulterior am aflat ca nu le-am facut eu, ci cei care se asezau de doua ori, de trei ori, de patru ori la rand, ca sa fie cozi, sa se arate la televizor

Se pregătea, aşa, se dorea să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina, aşa, un Maidan” (sursa)

Cred că dacă astfel de declarații s-ar finaliza cu un proces, orice avocat l-ar sfătui să pledeze vinovat pe motiv de retard. Nu de alta dar pînă și săracul Vadim avea limitele lui între miștocăreală, paranoia și luciditate.

Și apropo de retard: Ponta o fi primit informațiile cu întîrziere, după cum spune, dar se pare că alea se refereau la activitatea similară din 2009 de la ambasada de la Paris. Acolo unde alegătorii chiar s-au așezat de două, de trei sau de patru ori dar nu la coadă ci la secundă. E drept s-a arătat și la televizor, dar datorită vitezei, nu s-a văzut nimic.

*******

 A rîs ce-a rîs lumea de partidul de buzunar al lui Oprea dar uite că se poate și mai și. Că ăla tot mai reușea să adune două-trei autocare cu amatori de pixuri moca atunci cînd era vorba de evenimente importante la partid.

Iar știrea de ieri cum că, învăluită într-o semiclandestinitate de spatele ușilor închise (ca nu cumva să-i tragă curentul pe membri și să rămînă alianța pe chituci), USB a fuzionat cu Uniunea pentru Codlea, ne arată că încă mai avem resurse de penibil. Și asta pentru că nu poți să nu te întrebi: Cine e Uniunea pentru Codlea? Și de ce Codlea și nu Coldea, că vorba aia, dacă nici Nuți nu știe ce poate omu și binomu…

Și oricîtă speranță ai avea, parcă n-ai pune la bătaie nici cei doi bani rămași. Că n-ai cum să nu te întrebi ce poate aduce în plus această uniune la un proiect politic condus de diletanți, ce cred că 10% din voturi se strîng doar cu like-rile de pe Facebook la rîrîielile filmate șui ale Clotildei? Ah, da, știu. Un buchet de garoafe de la serele din localitate. De preferință cu soț, că așa te duci la mort.

 

2 Comments

 1. racoltapetru6

  Dacă tot sunt parlamentarii în vacanță, i-a rămas lui Ponta sarcina de a spune lucruri trăsnite. Mai ales că are mult talent și experiență.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   ”Trăsnite” presupune o oarecare inocență scuzabilă. Dar în cazul lui e vorba de ”Tîmpite”. Și nici nu poate fi vorba de scuze.

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.