Poezie în pribegie

V-o mai amintiți cumva pe Alina Gorghiu mă numesc? O știți, e tipa aia blondă cu ochelari de cal, de la clubul de comedie Penele și fulgii merși. Cea care credea că dacă umpli facebook-ul cu filmulețe penibile și poze cu ea în cîrca unui moș cu freză hippy și papion caraghios, poți cîștiga mai mult decît un binemeritat șut în cur.

Ei bine, timp de o lună doamna a stat cuminte, lingîndu-și de zor rănile pricinuite de căderea de pe cal din decembrie. Una ce a făcut-o să încerce trăirile lui Sinan-Pașa din povestea romanțată a luptei de la Călugăreni. Și cînd credea și facebook-ul că poate să respire ușurat, ce să vezi? O mîndrețe de postare abstract-poetică adusă azi de viscol și avînd pentru ochi efectul de zăpada spulberată.

Deci cum? Cum să-ți pui o astfel de fotografie de copertă? Cum să pui o cireașă (sau măr, că nu-ți dai seama clar), cînd pînă și frumusețea aia mică din dosul ușii, aia care te-a luat intuitiv cu hai,pa!, știe că acum, după atîtea calități puse în valoare, ar fi fost absolut normal să pui o gutuie.

2 Comments

  1. Renata Carageani

    Io credeam că te referi la poza ei, că are față de travestit. 🙂

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Nu-mi permit să fac glume legate de aspectul fizic. Decît cu Ciorbea.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.