Mai întoarce, Doamne, roata!

Într-o ciudată închidere de cerc a istoriei, pe modelul: ”Ieri stăteam pe prispa căsii, azi îs dusă-n chestia mă-sii!” (varianta politică),  liniștea nopții trecute a fost tulburată de un strigăt disperat. Unul pe care Elena Udrea l-a lăsat să-i scape, adunînd în el toată exasperarea și frustrarea la adresa stelei sale. O stea din ce în ce mai apusă și mai aproape de chipul și asemănarea ei: o simplă gaură neagră, ce-a strălucit, vremelnic și în nuanțe de blond, pe cerul unei țări plină de șmecheri, care n-a meritat-o.

Sunt curios ce și-o mai fi scris pe spate cu pixul după acest moment. Că altceva mai potrivit în afară de: ”Glina, sosesc!” nu cred că ar fi. Bineînțeles, caligrafiat cu caractere chinezești, să se păstreze în continuare aura sa de neînțeleasă.

 

 

 

2 Comments

  1. Lucian

    Da, despre modul de actiune al politiei stiu si eu. Nu trebuia sa imi spuna Leana nimic. De ceva timp, mahalaua mea este zdruncinata de galagia tinerilor care dupa ora de culcare consuma alcool si alte minuni la punga. Pana intr-o zi cand au reusit sa-mi sparga un geam. Fac reclamatie…Garcea imi zice ca nu poate finaliza…decat daca ii spun cine. Or, la ora 3 dimineata, dorm.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Tu chiar crezi că-i păsa ei de acțiunea poliției?

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.