Jurnal pă pandemie 11

Abia aștept 15 mai, să putem ieși liberi la un pahar de dezinfectant, fără să mai fie nevoie să declarăm pe proprie răspundere că suntem tâmpiți.


Râdem noi de Trump, dar omu cred că are un plan foarte clar: vrea să scape țara de idioți. Ca om de afaceri, știe foarte clar că o regulă de aur pentru a avea succes e să-ți elimini concurența.


Antene 5G, cutremur de 5 grade, covid 19 care de fapt e 1+9 =10 și împărțit la 2 = 5, prea se leagă multe…


Mă uitam la toate janghinele politice de la noi, alde Ponta, Tăriceanu, Băsescu, Ciolacu &co… Atâția specialiști în scos țara din rahat și atât de puține vidanje… Pare că iar am fost luați pe nepregătite.


Mă gândesc că dacă tot am golit butoaiele de varză și murături, poate am putea da o mână de ajutor petroliștilor americani care nu mai au spațiu de stocare. Contra cost, putem să-l și vânturăm să nu se strice. haștagsolidaritate


Cred că cei mai afectați de incertitudinea cu Kim Jong Ăsta sunt generalii ăia care roiau mereu în jurul lui. Parcă-i și văd acum pe toți, înșirați de-a lungul patului cu muribundu, cu carnețelele și pixurile pregătite așteptând. Care lasă primu pixu jos, a belit-o.


Cică BOR e supi și a pus botic vis-a-vis de o nouă lege promulgată, care prevede introducerea educației sexuale în școli. Că cică le moare inocența la copii și nu mai sunt atenți la poveștile cu zâni și moaște băgate pe gât de popi, conform programei școlare. Și mai și află, doamne-iartă-mă, că vrerea lui Dumnezeu nu e totuna cu vrerea lui alde Pomohaci & Co.


…și când sperau părinții că școala o să le mai ia de pe cap copiii, hop și președintele cu proiectul lui de țară: ”România educată de-acasă”. Până-n septembrie.
Să i se usuce ștampila lu cui te-o mai vota, băi, Iohannis!


Citeam că Trumpa noastră de Voluntari, aflată în vizitele ei zilnice de încurcă-lume prin spitale, și-a ridicat puțin masca și a înfulecat o porție zdravănă de rahat, declarând că, prin grija primăriei ei, s-a dat cca 1 milion de euro pe un aparat care poate face sute de teste covid pe zi.
Unii medici au zis bogdaproste, fie din reflex, fie că, pesemne, erau abia ieșiți dintr-o tură complicată și nu mai știau pe ce lume se află.
Alții, mai lucizi, care tocmai intrau la program, au ridicat din sprâncene pe modelul doctorului Fauci și s-au uitat prin fișa tehnică a aparatului, ajungând la concluzia că sute de analize /zi se pot face doar dacă aparatul e folosit pe planeta Mercur unde, se știe, ziua are undeva la 1400 de ore. Și chiar au vrut să-i spună asta în față dar n-au mai apucat fiindcă Trumpa plecase deja acasă, că întârzia la ora de stretching cu Pandele.


Pe orice canal tv de știri te-ai uita n-ai cum să nu observi că Firea asta e mai ceva ca covidu din spitalele de la noi. Se bagă peste tot. Nu mai pot cadrele medicale să tragă o bășină că, hop, madama cu camera proprie. Ea pune întrebările, ea fixează cadrele, ea completează informațiile. Practic s-a întors la meseria ei anterioară. Cred că a mirosit că-i pe ultima sută și rememorează ce și cum se face. Simte, domle, animalu! Are instinct…

2 Comments

  1. gheo

    Buna! “Janghinele politicie”, ca sa citez, sunt numai cei enumerati sau doar astia v-au venit in pix?
    Iohanis are deja stampila uscata, dar rezista! Ca si coafura facuta de Carmencita!
    In rest e bine!

    Reply
  2. krantz (Post author)

    Stai liniștit. Janghine-s toate pentru mine. Nu fac discriminări.

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.