Jurnal pă pandemie 17

19.05.2020

Îmi place de președintele Iohannis că e consecvent. Ceea ce e foarte rar la un om politic. Practic, de la debutul pandemiei, de când a început și el să mai lege trei vorbe referitoare la starea națiunii și pînă acum, peroada a rămas peroadă.


20.05.2020

Dacă la 5G lumea face ca toți dracii, nici nu vreau să mă gândesc ce va fi la 6G. Ptiu, Satană!Eu zic să se treacă direct la norocosul 7, ăla cu succes la păcănele, și să ne liniștim naibii cu toții odată.


Eu zic că degeaba ne luăm de autorități că iau tot felul de măsuri, chipurile pentru facerea de bine. Fac și ele fix ce fac cele de afară. Și doar le aplică românește. Că doar nu le putem suspecta de inteligență pe parte de management de criză. Și dacă iese și banu pentru partid, cu atât mai bine.

Cred că singura măsură originală care s-a vrut a se lua la noi a fost cea cu adusul luminii de paști, cu miliția, la botul casei enoriașului ortodox. Da n-a ținut. Că și-au dat seama la timp că nu prea le iese nimic la faza aia. Monopolul e în altă parte.


S-a dus şi săracu IPS Pimen…. Lacrimi şi note informative pe tristul său mormânt…


Io, dacă aș fi Bill Gates aș vorbi cu amicu Mark Zuckerberg să facă un algoritm pe facebook și cum apare o postare din aia cu ”Opriți 5G-ul că vreau să cobor!” să-l treacă automat pe emitent / share-uitor / comentator cu internetul fix pe dial-up, iar la telefon pe juma de G. Să i se încarce o pagină cam la fiecare juma de oră. Pe viață. Se mai curăță internetu, rămân și proștii în zona de siguranță. Toată lumea pe plus.


21.05.2020

  • Cu măscuțele-n bărbie
  • Stăm pe timp de pandemie
  • Îîîîîn curbura arcului carpat,
  • Asta e măscuța mea
  • Și o port cât s-o putea
  • Și-apoi, o bag iar la spălat.

Eu sper ca la slujba de reînviere anunțată de IPS Teodosie, să vină din nou satana aia creață în rochia vernil, da musai să se învârtă în sens invers ca data trecută, că poate-i sucește popii mințile la loc.


Citeam că, cică din cauza pandemiei, care i-a forțat pe mulți să stea nonstop pe la casele și nevestele lor, lanțul cu chiloțăreală Victoria’s secret a cam rămas în curu gol și e forțat să închidă niște sute de magazine.Să vezi acum drame pe Victorițele ce făceau urticarie la orice altceva – care oricum semipăstra secretul feminin trei secunde în plus și mai și chinuia bărbatul – și vor fi nevoite să-și afișeze ațâțările ca toate sărăkiile, cu ața-n cur pe care fîlfâie eticheta de brand lowcost cu Made in Turkey.


Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.