Jurnal pă pandemie 19

28.05.2020

Mă uit că, în sfârșit, ministrul Cîțu a înțeles că are o funcție și nu mai e cazul să se tundă la frizeria pentru câini din fața blocului, acolo unde, un tataie aproape orb, mai făcea și el un ban cinstit. Acum e pe hair-stilul colegului Tătaru, cu șuvița aia vâlvoi-rebelă din frunte, care, normal, scoate în evidență și mai mult faptul că, acolo sus, ceva nu este.

Dacă tot așa se amăgește și cu cifrele alea pe care ni le tot laudă, am pus-o! Nu de alta, dar economia reală nu prea rezistă cu Drei Wetter Taft.


29.05.2020

După ce, acum o lună, Ludovic Gargarul se dădea și Grande că a contribuit la PIB-ul Chinei prin achiziția unor linii de producție de măști de protecție, pe care statul le va asigura populației, am citit azi o știre cum că niciuna din acestea nu funcționează corespunzător. Adică atunci când nu sunt oprite pe motiv de defecțiune, fac rebuturi cât mama lor care le-a produs. Iar dacă întreabă cineva despre vânzările către noi, ăștia de le-am plătit deja, informația oficială e că au atins nivelul: „Canci!”

Tare mi-e că, dacă tot am ajuns la spartul târgului cu pandemia și lumea își va învinge într-un final teama și va renunța să-și mai protejeze bărbiile cu măști, pe modelul patentat de 30 de ani cu investițiile publice, specialiștii de la Romarm, vor calibra instalațiile să producă ce știm noi mai bine: ace, brice și carice.


Eu cred că madam Firea îmi citește postările. După ce scriam mai deunăzi, văd că azi s-a ambiționat și chiar a inaugurat niște cutii cu halate și mănuși de unică folosință. Doamna Gabi, mă înclin! Și rămân așa până vomit tot!


31.05.2020

După reușitul selfie lateral-spate din biroul capetelor de cretă, întrebați despre decizia poliției, care a anunțat că le-a tăiat o ditamai amenda pentru faptele constatate, prim-căcăciosul pe legi și acoliții lui din guvern au declarat la unison: ”E foarte bine așa. Că oricum ni se rupea!”


Nu știu cum e pentru alții, dar cred că ăia doi de-au plecat ieri cu racheta-n cosmos au cam exagerat cu distanțarea socială impusă de autorități. Sper să nu se întâmple acum ceva pe stația spațială. Că după ce-am trăit ce-a fost în Contagion, dacă ni se întâmplă și la fel ca-n Aliens, am căcat bagheta.


O fi Trump ăla dus cu capu, dar, dacă te uiți la ce se întâmplă acum în America, cred că nici la cur nu stă prea bine.


Trebuie să fim totuși realiști. Păi dacă i se va interzice lu Orban să mai fumeze la Guvern, ce dracu va mai face atâtea ore la serviciu? Ferească Dumnezeu să se apuce ăla să guverneze țara!


Dacă te uiți la reacțiile lor uzuale legate de porcăiala politică, postacii psd-ului par totuși băieți de gașcă pe facebook. O țin pe-alor, te scuipă și te-njură. Nu dau un pas înapoi și te provoacă să dai ce-ai mai bun în tine la o discuție în care argumentele încep de la al doilea comentariu, unde se ajunge invariabil la aprecierea despre cât de proastă e mă-ta. Logica nu duce nicăieri, dar măcar știi despre ce e vorba și te distrezi dacă ai astfel de plăceri vinovate și-ți place să-ți pui nervii la ședințe de bodybuilding.

În schimb, martorii lui Orban o ard mereu superior, cu legea în mână și cu latinescul ”errare humanum est” și ți-o servesc pe aia cu dacă era mai bine cu Vio pe banca tehnică. E ca și cum te-ar invita să joci Fazan dar încep ei primii cu ”restaurant”.


01.06.2020

Președintele Trump a fost mutat, pentru “o scurtă perioadă de timp”, de către forțele de protecție în bunkerul de la Casa Albă, vineri, în timpul protestelor.Mi se pare normal. La câtă prostie țipă în el, s-ar fi auzit până în stradă și chiar nu era cazul să mai ațâțe și el spiritele.


02.06.2020

La cum e vremea afară și după ce-am văzut ieri demo-ul, pare că programul Prima terasă e de rahat.


Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.