Tinerețe, haine grele

Am dat săptămâna trecută o fugă până la Cheile Grădiștei. Resortul Fundata. Să mai tragem și noi pe nas un miros de coniferă. Că de ăla de dezinfectant și de mască chinezească eram sătui. Și să mai facem și niște mișcare. Măcar de la hotel până la restaurantul central, aflat la cca 200 de metri.

Dimineața, el și ea, undeva la 25-30 de ani, îmbrăcați sport, cu o gâgâlice de 4-5 anișori alături. El iese din hotel și se îndreaptă spre mașina din parcare: Hai, veniți? Ea se uită la restaurantul aflat la o aruncătură de băț și încearcă să dea o șansă mișcării: Hai pe jos, avem doi pași de mers. El strâmbă din nas și, arătând spre portiera deschisă, își impune punctul de vedere. Familia se reunește în mașina care, în 7 secunde, trage în parcarea din fața restaurantului resortului unde toată lumea ia masa.

Barem a tras pe locurile marcate. Nu ca ăla cu X6-ele cu număr de STF, care a parcat exact în fața treptelor de la intrare și a coborât în șlapi, mândru nevoie mare că el scosese doar 3 secunde, că avea hotelul puțin mai aproape.

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.