Stima noastră și mândria: armamentul și prostia!

Ca în fiecare an de 1 Decembrie, statul român, ăla eșuat de care e mândru azi președintele, ne arată pe ce am mai cheltuit prostește miliarde și miliarde de euro. Totul în aceeași prezentare pe model tăblițe cu ”Aici sunt banii dumneavoastră” dar mai scumpă și cu coregrafie complexă. Barem să știm și noi ce s-a rupt de la gura copiilor și cum stăm cu însănătoșirea la cap a nației în viitorul apropiat.

Cum era de așteptat, nici anul acesta nu am făcut progrese. Aceeași paradă răsuflată de tancuri, blindate, avioane, elicoptere, rachete și alte echipamente sinistre pe care televiziunile se înghesuie să le prezinte cu lux de amănunte tehnice, servite de departamentul de PR al industriei de profil.

Că așa știm noi să sărbătorim ziua națională: arătând copiilor arme de distrugere în masă.

2 Comments

 1. Gheo

  Aoleu! Nimic nu vă convine! V-ați uitat pe 14 iulie la parada militară ocazionată de Ziua Națională a Franței? Mie mi-a plăcut enorm! Acolo arme! Defilăm și noi cu ce avem!

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Chestie de gust. Mie chiar nu-mi place să văd chestii care omoară oameni prezentate cu mândrie națională. Indiferent de nație.

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.