S(c)lava Ukraina

Deși oferta Netflix e destul de bogată, o lume întreagă preferă să stea gură gască și cu inima strânsă la serialul dramatic S(c)lava Ukraina. Normal, orice om cu creier în cap tot speră la un happy-end. Partea proastă e că, din motive de producție și locație, sunt tot mai mari șansele pentru un Koneț Filma de tot rahatul din care nimeni să nu înțeleagă nimic. Kaku-m-aș pe el de regizor…

2 Comments

 1. Vasili Sătulu'

  Koneț filma mai durează un pic. După ce UE a atras toată lumea aptă de muncă, in Occident, de ne-au rămas în țară numai pensionari și bolnavii, ce s-au gândit? Că în Ucraina sunt prea mulți, și s+au gândit să îi atragă forțat și pe aia in UE. Și cum nu voiau nici de-ai dracului, fac pact cu colegul lor rus sa ii împingă nițel și să ceară ei singurei integrarea în UE. Că doar nu este Ucraina mai brează ca toți și să își pape singurei resursele. Koneț filma mai durează până își pune rusul perucă și dispare. Iar americanu’ se bate din nou cu pumnul în piept că l-au prins pe rus, l-au decapitat și i-au aruncat trupul în Marea Neagră. Că se pricep la scenarii din astea pt prosti. Că în cazul teroristului. Nimeni nu l-a mai văzut. Nici viu, nici mort, nici capul, nici nimic.
  Ce este scris, se va întâmpla. Cele trei puteri vor da mana (acum, chipurile, sunt adversari) și mai încolo se știe. Dar abia după ce acele trei mari puteri acaparează toate alte popoare.

  Reply
 2. nicolae ghiorghe

  N-are legătură cu Netflix! Cică Dan Barna a zis că să ajutăm Ucraina cu mîncare și nu cu blugi rupți și rămași mici! Așa io fi ajutat și NATO, cu armament rămas mic prin cotloanele debaralelor?

  Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.