Despre

(în editare perpetuuă…)

”Sunt un simplu om și-atât…”

De ce Krantz? Habar n-am! Aşa mi-a venit. Nu e nici măcar vreo poreclă din copilărie care să mă urmărească. O fi poate de la tortul cu acelaşi nume. Ăla ce are doar o mică porţiune interesantă, crocantă şi gustoasă. Cea care dă savoarea. Şi desparte umplutura obişnuită din interior de lumea exterioară.

17 Comments

  1. Long gone

    Da, frumos, felicitari, scrieri bine!… Mi-a placut “Ultimul Samurai” in Adevarul acum cateva zile. Si eu voi vota Iohannis shortly, desi sincer de-abia l-am vazut vorbind, tot la Adevarul alaltaieri parca, si azi la Etno (sic!). Prieteni din Sibiu mi-au spus c-a facut treaba foarte buna acolo ca primar. Cam atat stiu despre el. Raspunsurile lui la intrebarile personale sunt in aceeasi nota cu cele la intrebarile electorale, omul mi se pare dintr-o bucata. In orice caz, he’s the best choice for Romania right now. Cat despre contra-candidat, licheaua, I can’t stand the sight of him. E foarte simplu.

    Romanii de la Munchen, la coada la vot inca de azi, cu periutele de dinti, m-au dat gata! Asta in timp ce tatal meu la Pitesti refuza sa mearga la vot, ba chiar a zis ca daca-l mai bat mult la cap, se duce si voteaza plagiatorul, care i-a indexat pensia… Aceasta generatie veche e irecuperabila, sorry to say, pana cand nu se va duce, nu e posibila o schimbare reala in Romania.

    Numai bine si continuati!

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Multumesc pentru apreciere. Fiind prima primita de la o persoana absolut necunoscuta mie, o iau si ca o incurajare :). Desi parerile mele au o tenta aparenta de subiectivism, voi incerca sa fiu cat mai obiectiv. Ochelarii de cal nu-mi vin deloc bine…

      Reply
  2. 1 Gheorghe

    Interesant, frumos scris, la obiect. Dle Krantz, ai castigat un cititor!

    1 Gheorghe.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Va multumesc pentru apreciere si incurajare. M-ar bucura tare mult daca as avea si alte puncte de vedere la articole. M-as “ascuti” si eu mai tare 🙂

      Reply
  3. nina cremeneanu

    hmm, as vrea sa cred ca am inteles…as vrea sa stiu ca gasesc aici un om care recunoaste ca blog-arim nu neaparat ca sa compunem si sa scriem sloganuri povesti,vesti, ci..pentru ca in sufletul nostru cautam “”a comunica””…cum spui tu “”să găsească de fapt persoana, omul din spatele literelor aşternute în articolele blogului.””… vrem sa “vorbim”” scriindu-ne….fara sa-i cunostem fata celui cu care schimbam pareri….il aprobam,il certam, il simpatizam,il criticam…..de fapt socializam asa-i ???!!!
    sti ce ma intreb eu ?? oare nu ne ajunge pentru a socializa…familia,prietenii,iubitul…colegii???
    oare avem un gol undeva si il compensam si completam cu blogul???

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Rămâne de văzut dacă putem descoperi acel om din spatele literelor de pe blog. Dar asta ţine şi puţin de noroc şi mai ales de chimia cu cel “de dincolo”.
      Legat de celelalte întrebări, cred că aici fiecare trebuie să-şi dea răspunsurile.
      În ce mă priveşte, am descoperit că imi place să intru în contact şi cu alţi semeni decât cei apropiaţi, cărora le cunosc deja părerile, ideile, glumele 🙂

      Reply
  4. Diana Coman

    Eu zic ca unii din cei cu citate inca se cauta, inca se descopera. Si nu-i nimic rau, nici neaparat rau ales in asemenea caz sa te declari ca atare, inca nesigur si neclar, inca ucenicind sub vorbele altora mai mari si mai intelepti decat tine. Faptul ca-s morti nu stirbeste totusi valoarea principiilor dupa care au trait.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      E loc pentru toţi sub soare. N-am nimic împotrivă. Doar o părere proprie despre. Care nu e musai să fie universal acceptată.

      Reply
  5. gigi

    ce stii tu mai krantz despre procentul in care isi foloseste omul creierul? interesant

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Ei stiu, mai citesc si eu pe net…

      Reply
  6. gigi

    Mai Laurentiu mai, Tzu Tzu Tzu !

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Mai gigi, care oi fi tu, ca nu stiu de unde sa te iau de zici ca ma cunosti si-mi spui pe nume…

      Reply
  7. david

    nu am rezistat mai mult de jumatate de articol. Plin de stereotipuri….. ofera si altceva decat: “….am rămas acelaşi. Şi totuşi altfel.” sau “…De ce Krantz? Habar n-am” … lol Daca nici asta nu stii…. cam varza pe aici. 100 de articole?! Nu numarul conteaza, ci calitatea.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Mulţumesc pentru vizită şi scuzaţi de deranj. Dacă ştiam că treceţi pe aici făceam puţin curat. Deci ce fac în continuare? Şterg tot, da? Şi mă apuc de crescut iepuri dacă tot am atâta varză cât zici. Dar aşa, un model de etalon calitativ ai? Mă mai deştept şi eu, reuşesc să mulţumesc pe toată lumea…

      Reply
  8. Guta

    In 69? Greu sa apara cu figura asta un Laurentiu si ok. Glumesc! Imi place cum scrii.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Bine ai aterizat pe aici.
      Muţam de apreciere. Puteţi reveni oricînd. Deschis non-stop, marfă proaspătă…

      Reply
  9. windwhisperer

    He,he, nuca trecuta prin zahar ars e cea mai buna de pe tort . Nu cireasa 😉
    J.

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.