Scurt pe doi şi-n patru (23)

Conducerea centrală a PSRO a decis înfiinţarea, în următoarele două luni de zile, de organizaţii judeţene ale partidului în toate judeţele ţării, inclusiv în cele şase sectoare ale Capitalei, au declarat surse din partid.

media-142797624228952800Dacă, normal, vă întrebaţi ce dracu este PSRO? ei bine, aflaţi că e ultima prostie făcută de Geoană. Deşi toate astrele norocoase au scos limba la el şi i-au arătat curul, omul se ambiţionează să creadă că el chiar mai are loc şi şanse pe scena politică. Mă rog, e şi puţin încurajat acum de DNA, care face curăţenie la greu printre ceilalţi, vacantând locuri şi dând speranţe la proşti. Domnu Geoană, decât să pierdeţi timpul graseind a pagubă, nu mai bine depuneţi un CV la teatrul Masca? Aveţi talent, aveţi background, v-ajută şi faţa…

*******

646x404Partidul Liberal Reformator există oficial, Tribunalul Bucureşti aprobând recent cererea lui Tăriceanu de a-l înscrie în Registrul Partidelor. Preşedintele Senatului încearcă din primăvara anului trecut să îşi înscrie partidul, însă Tribunalul Bucureşti l-a refuzat.

Bun aşa! Deci încă o relaţie oficializată pentru acest roade-funcţii, inventatorul liberalismului de stânga. Pesemne că sătui de atâtea rugăminţi, judecătorii i-au aprobat cererea zicându-i: “Na, mă! Fii penibil şi oficial!

*******

imageResize (1) Președintele rus Vladimir Putin a propus marți guvernului de la Kiev o prelungire cu trei luni a actualului acord privind livrarea de gaze naturale rusești pentru Ucraina, acord care expiră oficial în aceeași zi, transmite AFP.

Se spune că oficialii de la Kiev au cerut precizări suplimentare, dorind să se asigure că nu e vorba de producţia trupelor ruseşti încă staţionate pe teritoriul Ukrainei.

*******

media-142797757575175200Actriţa Julianne Moore, recompensată cu premiul Oscar în luna februarie, a fost concediată de Ministerul Culturii şi Turismului din Turcia, care afirmă că artista americană a avut o “prestaţie slabă” într-un spot publicitar care promovează turismul în această ţară.

Da era şi greu să-ţi dai seama din prima! Păi cum ar putea silfidica şi străverzia asta de Moore, să te convingă că ea poate pune gura, la all-inclusive, pe shaormă şi baclavale cât cuprinde? Parcă-i şi aud pe cei din publicul ţintă: Hai mai dă-te-n rahat de-aici cu spotul tău!

 

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.