Scurt pe doi (1)

Elena Udrea a părăsit astăzi Penitenciarul Târgşor, după ce magistraţii au decis că aceasta poate fi judecată în arest la domiciliu. La ieşirea din închisoare, Elena Udrea a fost aşteptată de mama ei, de prietena ei Ruxandra Dragomir şi de alţi apropiaţi, care abia au recunoscut-o.

978x0Băi bine că i-au dat în sfîrşit drumul. Că dacă mai stătea săraca o lună, cred că n-o mai lingea nici cîinele de urîtă ce se făcea. Oricum coafeza şi machioza ei nu-şi mai pot lua alte programări week-end-ul ăsta. Aveţi de lucrat fetelor, nu glumă! Ca la ocnă! Mi-e şi milă de voi la ce de-a treabă vă aşteaptă. Fiţi atente şi la bacşiş. Că doamna a cam lipsit o perioadă şi nu mai e la curent cu legile de-afară. S-a familiarizat cu alea de dincolo şi s-ar putea să vrea să vă facă la portofel.

*******

Un bărbat de 47 de ani din Capitală a murit după ce a căzut în gol joi, de la etajul cinci al unui hotel din Bucureşti, încercând să sară în balconul altei camere, prin exteriorul clădirii, pentru a nu fi prins de soţie în timp ce se afla cu o prostituată.

Vă daţi seama în ce teroare trăia bietul om acasă cu aia? A preferat să-şi rişte viaţa la maximum decît să aibă de-a face cu scandalagioaica de nevastă-sa. Pe de-o parte mi-e şi milă de el, dar pe de alta mă bucur şi de răsuflarea de uşurare a planetei că a mai scăpat de-un prost.

3 Comments

  1. racoltapetru6

    Încă o victimă a lipsei de bordeluri. Casele de toleranță n-ar avea atâtea etaje sau ar fi dotate cu ieșiri de urgență. 😉

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Nu că zic da omu a cam căutat-o.

      Reply
  2. calinakimu

    Ca BARBAT…nu-mi permit sa “gandesc” astfel…despre o femeie, fie ea si Udrea…

    Daca-l prindea nevasta…oricum era mort. Cel putin si-a ales modalitatea de a muri.

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.