Nu vă supăraţi, dansaţi?

Şi uite-aşa a început dansul! Proba pe perechi. Ringul s-a umplut rapid la graniţa Serbiei cu Ungaria. Partenerii, nişte tineri imigranţi disperaţi şi debusolaţi, fără altă apărare decît nişte pietre, bîte din crengi şi sticle, au invitat la un tango focos o întreagă brigadă de jandarmi unguri. Obişnuiţi doar cu paşi de ceardaş. Din păcate, n-a ieşit prea bine. Ba chiar pe alocuri, tinerii ăia paşnici, care au smuls atîta compasiune au şi plîns că nu le-au ieşit mişcările. Nu se ştie prea clar dacă de nervi sau de la deodorantul lacrimogen cu care se dăduseră ungurii.

Deci dă-vă-n spanac cu legile voastre de rahat europene! Haos tati, ca la noi! Că doar ne pricepem la chestii de-astea. Pe mine doar Allah mă poate opri să merg unde vreau eu! De ce n-am fost la fel de curajos, acasă de unde am plecat, cu demenţii de acolo? Păi cum, să dau eu în fraţii mei? Păi nu mai bine dau în fraţii altora?

Juriul, da, da, voi ăia care le plîngeaţi de milă şi pomeneaţi de animalitatea lăsată de unii la vedere: notele vă rugăm!

 

Sursa foto

8 Comments

  1. diabolic

    Abia așteptau băieții(oricât m-am uitat, nu am vazut femei) să facă ce știu ei mai bine: să-și acopere fețele și să atace!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Păi ce, te joci aşa cu dreptul omului? Ăla de a face ce vrea, unde vrea şi cum vrea el? Huooo, ortodocşilor! 🙂

      Reply
  2. Fata vesela

    Și eu care voiam o vacanță prin Serbia! Nebună să fiu să mai merg prin zonă.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Ei, poate o fi vreo manipulare a presei 😉 Dă şi tu un telefon pe acolo.

      Reply
  3. dede cati

    Eeeee….domnule Krantz despre ce vorbim aici ??? Unde sunt mieluseii aia despre care spuneam ca mai bine sa stea la ei in tara ? Ai dracu ungurii astia nici sa danseze cum le predau altii nu vor .

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Un’ să fie? Iaca zburdă liberi pe cîmpiile de pe-aici. Cu corniţele la vedere. Că alea cresc imediat cînd simt milostivenie în jur.

      Reply
  4. racolța petru

    Păi dacă nu le place ceardașul? Ei vor să danseze doar vals, și nu te poți împotrivi gustului omului.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Aşa ziceam şi eu. Numa că la vals îţi trebuie şi costumaţie aferentă. Şi ei vor în pantaloni scurţi. Nu merge…

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.