Marți, după Crăciun

Deși se părea că azi toate planetele se aliniaseră frumos iar casele de pariuri se pregăteau să închidă pe pierdere, cu cotă de 1.01 pe desemnarea lu bayan Sevil ca prim-ministru, președintele Iohannis s-a trezit aruncînd cu o piatră în zen-ul unui Dragnea din ce în ce mai greu de stăpînit din dorința de a-și înghiți de draci propria mustață.

Aparent, decizia de amînare a unei nominalizări – pe care, bună-rea, mai toată lumea o găsea precum găsește ciobanul o oaie în pădure, adică acceptabilă – ar putea fi pusă pe seama dorinței președintelui de a-i tihni lebărwurst-ul de pe masa festivă din fața bradului. Dar în același timp, e foarte posibil ca Iohannis să creadă în continuare în Santa Klaus și în minunile ce pot avea loc de Crăciun. Că deh, acum doi ani, pe vremea asta, mai avea puțin și chiar zbura pe reni de fericire. Sperînd astfel că poate anul ăsta, într-un ciudat twist, în loc să-i aducă ceva, moșul îi va lua de sub pom cadoul greu de desfăcut pus la mișto de Dragnea.

În filmul cu același nume, cei doi protagoniști, preferă, de dragul aparențelor, să manînce încă o porție de sarmale împreună cu familia la aceeași masă. Amînînd pînă după Crăciun divorțul inevitabil. Dar cum la noi viața bate filmul, ne vom trezi mai mult ca sigur cu o dragoste cu năbădăi. Sau, în ciuda proverbelor, cu de-a sila.

foto

3 Comments

  1. Renata Carageani

    Ej nebun?!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Adică cum? Și mai ales de ce?

      Reply
  2. Renata Carageani

    Era admirativă întrebarea. Aseară n-am văzut sigla Cațavencu. Am crezut că tu ai făcut minunea aia de trucaj foto. 🙂

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.