From Russia with love

A apărut pe piaţă ştirea că cică Serviciile secrete din SUA l-au asasinat pe Nemţov pentru a destabiliza Rusia. În sfârşit au prins şi ruşii figura patentată de americani de atâţia zeci de ani. Ai ciudă pe careva de la tine din bătătură? Pac! şi dai vina pe ruşi sau pe cei cu care eşti la cuţite în perioada aia. Şi ca mesajul să prindă mai bine, torni şi o căruţă de filme la Hollywood pe aceeaşi temă, ca să înţeleagă omul simplu şi să te mai şi aplaude.

Mare lucru să nu facă şi ruşii acum la fel. De când am plecat din Galaţi şi am trecut pe cablu, nu mai am antena de pe bloc îndreptată spre ruşi şi ca atare, am cam rămas în urmă cu producţiile Mosfilm. Dar mă gândesc că or avea şi ei vreun Boris Vilisov care să-i salveze pe toţi de comete sau de prin zgârie-nori, ori un Leonid Dicaprev pentru problemele cu vapoare mari. Gata oricând să facă praf orice imperialist american care se atinge de mama Rusie.

Acum, că ruşii vor din nou să apară în peisaj, e musai că şi americanii să schimbe foaia. Ceva mă face să cred că scenariştii deja au primit teme pentru acasă. S-o lase puţin  mai moale cu teroriştii islamici şi să revină la dictatorii ruşi, ăia fanatici. Mi-e şi milă de bietul Stallone. Şi parcă văd că o să-i stea pensia în gât. În loc să alerge după nepoţei, va trebui să-şi lege iar o cârpă la cap, pentru a merge să elibereze Crimeea. Dacă Putin se mai ţine mult băţ, tare mi-e că The Expendables are şanse să ajungă mai lung decât Tânăr şi neliniştit…

6 Comments

  1. Silvia Duma

    Si uite asa mai cheltuim si noi banii, uitandu-ne la film!
    😀

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Păi banii trebuie să-i ia cineva, nu? Doar n-or să rămână la noi … 🙂

      Reply
  2. mihai vasilescu

    Să ştii că aşa-i. Deja toţi aştia răi de prin filme sunt ruşi. Oligarhi nemernici.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Ştii cum se spune: dacă-i dai nas lu Ivan, el se suie pe divan…

      Reply
      1. mihai vasilescu

        Exact. De la vorba asta pleaca scenariile de la holiud. 😉

        Reply
      2. krantzro (Post author)

        Atunci mă-ntreb de la ce pleacă cele de la Mosfilm…

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.