Scurt pe doi şi-n patru (41)

Elena Udrea află joi dacă va fi fi cercetrată în continuare în spatele gratiilor. Asta după ce Magistraţii Curţii Supreme au amânat pentru astăzi pronunţarea unei decizii în privinţa măsurilor preventive dispuse în dosarul „Gala Bute”.

elena_udrea_arest1_39253200Băi frate da m-am săturat de atâtea cereri de eliberare! Daţi-i naibii drumul odată că înebunim cu toţii. Aţi făcut toţi poze cu maimuţa, acuma gata. Nu vedeţi că asta e ca şi râia aia de copil pisălog: Mamăă. Mă laşi afară? Nu! Mamăă. Mă laşi afară? Nu! Mamăă. Da de ce nu mă laşi afară? Am zis Nu şi basta! Mamăă. Mă laşi afară? Tu n-auzi? Nu! Şi când credeai că s-a liniştit iar auzi: Mamăă. Mă laşi afară?

*******

Conform stenogramelor de la Şedinţa conducerii Senatului în cazul Şova, Tăriceanu s-a trezit spunând: Eu nu pot să accept să semnez. Comisia Juridică să-şi spargă capul şi să dea un răspuns.

Da bravo, mă! E ca şi cum după ce te-ai căcat cu moţ în mijlocul sufrageriei, trebuie să vină alţii să strângă, că tu doar pentru prima parte ai fost angajat. Acolo eşti tu specialist. Şi ia zii tu Căline! De ce nu poţi accepta să semnezi? Te doare-n pix, sau ce?

*******

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seara, la secţia Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă, cei aproximativ 50 de deţinuţi prezenţi în sectorul respectiv fiind evacuaţi, fără să se înregistreze victime.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că incendiul ar fi fost mai mic dacă nu ar fi fost întreţinut de tonele de hârtie de ciornă, folosită de Gigi Becali pentru scrierea operelor sale, care a fost depozitată necorespunzător. Ce ţi-e şi cu scriitorii ăştia, domle! Acum merge la fix un titlu de tabloid: Incendiar! Puşcărie mistuită de rugile arzătoare ale lui Becali! 

*******

PMP a rezervat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) atât sigla fostului PDL, cât și numele partidului – Partidul Democrat Liberal. O parte dintre membrii PMP doresc ca partidul lor să-şi schimbe denumirea în PDL, au declarat surse din PMP, pentru stiripesurse.ro. Vasile Blaga, ultimul preşedinte al PDL, actual copreşedinte al PNL, susţine că demersul este ilegal.

Hai bre nea Vasile, nu fi ranchiunos. Au văzut şi ei, săracii, că au mai rămas pe la magazie nişte tricouri şi pufoaice portocalii cu siglă şi-au zis să profite. Că vouă oricum v-au rămas mici. Chiar nu ţi-e milă de ei când îi vezi atât de rupţi în cur şi cocoşaţi de scolioză, de la atâtea aplecări spre băsănăul lui Băse? Hai că doar sunt sânge din sângele vostru şi carne din carnea voastră! Păi se poate? Oameni suntem sau câini? Ah, stai că uitasem de chestia cu Buldogul de la matale…

3 Comments

  1. racoltapetru6

    Tăriceanu e un rechin greu de prins, chiar și de DNA. De aceea se asigură, măcar acum, că nu lasă vreo dovadă în acest sens.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      N-aş prea crede că e e atât de deştept. Că doar s-a căsătorit de 5 ori…

      Reply
  2. calinakimu

    Nu ma deranjeaza ca Udrea e inauntru…cat ca ceilalti muuulti, tare multi implicati …sunt bine mersi…
    Tariceanu nu mai poate cobora de pe culmile ridicolului. Se pare ca inca mai poate urca…

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.