Au trecut deja 2000 de ani. V-aţi dat seama?

Încă o dată se adevereşte că nimeni nu-i profet în ţara lui. E drept că atunci cînd, ca profet, răspunzi la numele de Gigi Becali, ai nişte circumstanţe agravante în ce priveşte priceperea în domeniu. Dar, nah, cînd dai impresia lumii că ai fir direct cu Cel de sus, la cît sunet de “a gol” răsună în jurul tău, tot se găseşte careva să te credă, să-ţi soarbă cuvintele şi să le ridice la rang de ştire. Presă serioasă, nu?

Acum o săptămînă, pe treptele stadionului, frecînd de zor nişte mărgele care-l făceau să pară şi mai fariseu decît este în realitate, Gigi prorocea cu siguranţa cu care Moise despărţea apele: Dacă jucăm 2000 de ani nu ne mai dau gol”.

Aseară, la fix 7 zile după, ăia ne-au dat 4 goluri. Acum, la mintea lui, ar fi în stare să ne spună că au trecut anii foarte repede. Că suntem în secolul vitezei şi nu ne-am dat seama. El n-are cum să greşească. Că lui îi şopteşte direct Dumnezeu chestii.

P.S. Acum a mai lăsat să-i scape un pronostic. Unul triplu. “Dacă ne bate Dinamo, eu nu mai vorbesc de fotbal. Dacă pierdem acel meci înseamnă că nu mă pricep la fotbal. Batem Dinamo cu 72-0., a spus Becali la televiziunea sportro. Ce mă miră în continuare nu este paranoia acestui om bolnav ci că foarte muţi părinţi îşi învaţă copiii mici să ţină cu Steaua…

becali2

Surs foto

8 Comments

 1. calinakimu

  Gigi nu este un reper, din fericire… nici macar nu este “intreg”, dar faptul ca este mediatizat, ca este bagat in seama, luat chiar in serios…este o PROBLEMA, nu a lui…a noastra. Faptul ca s-a imbogatit, nu are nici o legatura cu valoarea, cu insasi normalitatea. Traim vremuri tulburi in care putem vorbi despre orice, in afara de calitate, firesc, valori zenitale.
  Cine este Gigi?! Aaaa…si urmeaza sa ni se scoata maseaua de…minte.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Băi şi ce bine a fost cît a stat ascuns…

   Reply
   1. calinakimu

    Gigi nu poate fi ascuns, este un fenomen , cum ar fi grindina, sau poluarea, cum ar fi lacustele sau pecinginea…

    Reply
    1. mischatz

     speranta moare ultima!

    2. calinakimu

     Da…dar tot moare…

    3. krantz (Post author)

     O îngropăm frumos, zicem Amin! şi gata!

 2. racoltapetru6

  Unii au sperat că l-a vindecat pușcăria. Chiar și el a crezut acest lucru, doar nu degeaba le-a mulțumit judecătorilor.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Păi e puşcărie, nu şcoală de reeducare. “Studiile” de acolo nu se echivalează 😉

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.