În chiloți, mă rog la tine

Acum cîteva zile, pe modelul The bitch is on the beach, Elena Udrea își aranja pe nisipul fierbinte și suspect de pustiu o ședință foto. Lăsînd la liber imaginația unor paparazzi care să-i prindă-n cadru recto-verso-ul unei perechi de bikini colecția 2017. Unii care, prinși parcă în scame, arătau cu generozitate un alt sens al expresiei: politică și delicatesuri. Și aici mă refer la cartea aruncată aparent neglijent pe cearceaf, să dea bine-n poză.

nuti_plaja1nuti_plaja2

Și nici bine nu s-a uscat la soare neprihănirea albă a chiloților, că azi, doamna Nuți, cu teama pet-ului din closet în suflet și lepădîndu-se de Traian pentru a-i face loc lui Boca la înaintare, ne îndeamnă la post, rugăciune, autocontrol și meditație. Amintindu-ne apoi, într-un puseu de nino-nino!, despre curățenia morală și trupească atît de necesare ”conectării la Energia Universală”.

udrea_post

Și deși aparent, la prima vedere, cele două ipostaze s-ar anula reciproc, totul e ok. Arătînd tuturor cam cum stă treaba cu o curvă politică. Făcîndu-te să-ți repeți singur în gînd, dacă mai era nevoie, fraza de final a unui documentar celebru la Discovery: ”...now you know How it’s made!”

foto

 

10 Comments

 1. gheo

  Curvă politică? Puțin zis! Codoașă mai degrabă!

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Ca să fie clar și să nu se interpreteze la proces: eu mă refeream strict la termenul generic. Cred…

   Reply
 2. Renata Carageani

  Mai există măcar un fraier în România care crede că blogul Elenei Udrea e ținut de Udrea Elena? Dacă da, vai de capurile noastre!…

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Stai, că nu e blog. E vorba de cîteva cuvinte aruncate pe contul de FB. Și acolo oricine se bagă cu-n cuget chit că sun-a muget. Că-s doar pentru imagine și pentru aplauzele focilor, asta e altă discuție

   Reply
 3. racoltapetru6

  Se vede că postește, că e singură. La câte are ea de oferit…

  Reply
  1. krantz (Post author)

   N-are noroc săraca! Băi, și-i fată bună, n-ai ce spune. Garantată de Băsescu!

   Reply
 4. Dede Cati

  Daca nu e fotosopata, chiar arata bine Nutzica :)))). Si zici ca chilotii sunt model 2017??? Futurista mai este doamna peturilor :))))

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Aș lăsa pe seama specialiștilor în Photoshop aprecierea vis-s-vis de eventualele retușări. Dar nu m-ar mira să fie așa și în realitate. Că ce altceva ai de făcut cînd singura ta grijă zilnică e să-ți aduci aminte prin ce conturi ai mai ascuns niște milioane. De euro.

   Reply
 5. Cezar

  Bai, nu zic nimic despre politica. Dar Nutzi e bunicica! Parol!

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Ei poftim! Să știi că dacă ar vedea părerea ta, nu cred că ar fi de acord să o privești așa superficial, ca pe o bucată de carne. Care este. 😉

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.