Scurt pe doi și-n patru (49)

După ce s-au adunat ca să aibă de unde să se împrăștie, cioburile partidului de trandafiri au decis că oala spartă de care se va râde până la viitoarele alegeri să fie Marcel. Adevărul e că, la ce experiență și inteligență politică posedă, Ciolacu, unsul pesedeului pe pământ, pare cea mai îndreptățită persoană să stingă lumina la partid.


Autoritățile de la Moscova au reacționat azi la acuzațiile aliaților lui Aleksei Navalnîi că împiedică anchetarea otrăvirii opozantului rus și au negat că Vladimir Putin ar fi implicat în povestea cu rivalul său, scrie The Moscow Times.

Să înțepenesc în funcția de președinte dacă am eu vreun amestec în așa ceva!” – ar fi declarat gaspadin Putin, care, după modelul altui nemâncător de usturoi de la noi, a jurat și pe biblie că nu l-a otrăvit pe preanăvalnicul Aleksei nici cu cianură, nici cu verde de Paris.


Mustind de inteligență în timp ce amesteca niște muci în fasole, primarul Iași-ului, Mihai Chirica, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că, din punctul său de vedere, nu este traseist politic întrucât nu a plecat din PSD, ci a fost exclus, iar despre recenta sa intrare în PNL el a subliniat că are dreptul să-şi aleagă „mireasa potrivită”.

Acuma, ce să zici? N-ai cum să-i iei omului dreptul de-a mânca rahat. Deși, în actuala situație, orice concetățean de-al lui i-ar putea zice de la obraz: Dacî tășeai, hilozof rămâneai, uăi!

Bine măcar că nu se mai practică obiceiul ăla absurd cu arătatul cearșafului a doua zi dimineață. Că se umplea și mai dihai de ridicol de la dârele maronii ale miresei.


Vrând pesemne să arate țării cum se uită gâsca-n țeavă, Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, îl invită pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul Ministerului Finanţelor pentru a-i prezenta acestuia situaţia financiară a României.

Ce sadic și Câțu ăsta… Știe că Marcel e în stare să facă AVC pe loc, după ce citește prima pagină cu cifre și joacă la rupere, cu ținta vădită să lase pesedeu-n beznă. Ce finețe la liberalii ăștia, domle… Jos măscăria!

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.