Scurt pe doi (2)

Cică după primele vizite externe ale preşedintelui Klaus Iohannis, realizate cu avioane Tarom sau ale unor companii private, unde s-au cheltuit cca 270.000 de euro, Preşedintia a trimis Guvernului o “poziţie definitivată” cu propunerea de a se achiziţiona o aeronavă destinată doar demnitarilor.

klaus-iohannis avionEi poftim! S-au dus vremurile lu “Avion cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor…” şi s-a ajuns la “Vreau un avion la scară!”. Da ce vă trebuie aşa ceva, domnu preşedinte ? Costă şi mult la achiziţie, întreţinerea lui nu mai vorbesc, că se pricep băieţii la contracte. E şi nesigur cu toţi nebunii ăştia care ajung piloţi. Ce nevoie avem de atîtea vizite afară? Nu-i mai ieftin să-i primiţi dvs pe alţii? Cît poa să coste o mămăligă cu brînză şi smîntînă? Uite-aşa mai rămîneţi şi pe-acasă s-aveţi grijă de ţară. Că vedeţi ce bairamuri tot trage ăla micu! Şi dacă tot insistă şi vă invită alţii, spuneţi că are doamna Carmen ceva pe foc sau că dvs tocmai aţi pus nişte metri de faianţă şi trebuie să aşteptaţi să se usuce.

*******

Purtătorul de cuvînt al preşedintelui României, Facebook, ne informează că domnul Iohannis  a decis ca problema defrişărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT, el apreciind că protestul organizat sîmbătă împotriva despăduririlor abuzive este unul “perfect legitim”.

Domnu Iohannis, puteţi să puneţi problema şi pe ordinea de zi a lu ONU şi a lu NATO că tot degeaba. E exact cam cum se rezolvă şi problema cu teroriştii. La birou se condamnă şi se arată cu degetul, iar în teren se vinde armament la toată lumea. De acolo iese banul. Că doar nu credeţi acum că aţi ajuns preşedinte datorită ceasului vechi pe care l-aţi moştenit de la bunicu.

Sursa foto

9 Comments

  1. racoltapetru6

    Poate că visează și președintele nostru la un Air One al României, o fortăreață zburătoare, precum cea a SUA, în caz de ceva. La d-astea le-ar sta capul, dar la ocrotirea moștenirii în aur verde, galben sau negru nu găsesc soluții sau nu vor.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Păi parcă şi BNR încurajează mai mult investiţiile de capital decît economisirea.

      Reply
  2. samewhiteblue

    Unii nu au un scaun amărât cu rotile sau ce mânca…și alții își doresc un avion. Și dacă s-ar putea să fie chiar lângă pat, când se trezesc…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Aşa e. Dar nici nu sunt preşedinţi de ţară.

      Reply
  3. july

    Nici avionul nu-i scapa pe demnitari, cum nu a scapat nici Ceausescu, cand s-o supara boborul. :))))

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Asta-i problema cu avioanele astea. Îi mai şi aduc înapoi pe ăştia care cică ne conduc.

      Reply
      1. july

        Unde-i mai bine decat aici?! :))

        Reply
  4. calinakimu

    Sa fim seriosi…n-avem bani pentru alocatile copiiilor, pentru spitale, pentru pensii…dar pentru confortul “alesilor”…sunt berechet…

    Cu defrisarile ilegale se rezolva repede…Face parlamentul o comisie de investigate si se…ingroapa totul sub presul senatului.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Omu s-o fi gîndit la economii. Una e cînd ai avionul tău şi alta cînd mergi cu Taromul.

      Problema e îngropată deja sub munţii de rumeguş de la tăieri.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.