Domnu Gabi, nu pleca!

Cică judecătorii au trebuit să ia o decizie, joi (21 mai), în lipsa lui Gabriel Cotabiţă, care timp de mai bine de un an a încercat să scape de o amendă ”grasă”, de 765 de lei, pe care a primit-o pentru că a parcat în loc nepermis. După cum ştie o ţară întreagă, momentan pîrîtul e puţin ocupat. Că după ce a tras de nişte aparate la sala de forţă, acum trag ele, aparatele, de ‘mnealui să mai stea pe aici.

Băi frate, ce cîini hapsîni şi ăştia de la stat! Nici să mori nu te lasă, dacă nu eşti la zi cu toate taxele şi amenzile plătite. Cred că special au angajat pe banii noştri, doi bioenergeticieni  despre care vorbea amicul Mihai aici. Numa să vadă pe unde umblă Gabi şi ce scuze a mai găsit el ca să se fofileze de la plata amenzii. Mă gîndesc că zicerea aia a’ lu’ Coşbuc, cu “Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa, Nici în mormînt!” ar trebui tipărită pe antetul documentelor oficiale de la Fisc. Să ştim şi noi o treabă.

COTABITA-4

Foto

10 Comments

  1. Iulian

    Mai da-l in plm, sa moara ca si asa nu ii pasa nimanui de el. Al dracu urat.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Mie unu, mi-e indiferent ce decide el să facă. Mă gîndesc doar la cine va mai putea transpira aşa mult pe scenă. Grea povară lasă în urmă…

      Reply
  2. calinakimu

    Am castigat un proces cu ANAF-ul , ei n+au facut recurs, hotararea a ramas definitiva, dar ei imi cetr in continuare o datorie inexiytenta.imi deschide altil pe care il castig din satart. Singura lor sansa este sa nu ma prezint. Niste tampiti.

    Reply
    1. calinakimu

      Erata…cred ca scriu in transa…Spuneam ca tampitii astia de la ANAF, chiar daca pierd procesul, legile le dau dreptul sa deschida alte procese pe aceiasi speta….doar, doar nu ma voi prezenta. Chiar astazi am primit o citatie…pentru o datorie inexistenta. Faptul ca am o hotarare judecatoreasca…nu conteaza. Tampitii n-au facut recurs acum 8 ani, dar vor retroactiv banii si dobanzile la care nu au dreptul…inca din 2004. In ce tara traim?! Romania?! M…da.

      Reply
      1. krantz (Post author)

        Nici nu ştiu ce să-ţi doresc/urez în lupta ta. 🙂

        Reply
        1. calinakimu

          Rabdare…

        2. krantz (Post author)

          Atunci, răbdare să fie! Toată!

        3. calinakimu

          Mulţam…

  3. bancuri

    Corect! 🙂
    Domnu Gabi, nu pleca
    Ca noi vrem, amenda ta! 🙂

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Da, da, tre să crezi în şansa ta…

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.