Lume, lume! A venit circul!

Eu înţeleg că la beţii eşti în stare să faci o groază de chestii de care poate că nu-ţi mai aminteşti după ce te trezeşti. Cînd eşti un oarecare, aproape că nu contează şi vor rîde doar cei din cercul tău de prieteni. Dar dacă ai stat măcar o dată pe hapilică la Măruţă, chiar n-are rost să arăţi ca El Chupacabra, sperînd în van că aşa vei avea succesul Madonnei sau al Rihannei. Nu de alta dar ar fi mişto ca lumea care te arată cu degetul pe stradă să o facă pentru ce cînţi nu pentru că arăţi ca plecată în fugă din arena circului, unde au aruncat spectatorii cu toate cele în tine.

Ceva nu prea e în regulă şi fac aici un apel la taţii de fetiţe, dacă vor să aibă linişte acasă. Eu zic să-i ia careva sticla din mînă Deliei. Că pare a se fi înhăitat cu bieţîvanul ăla din Moldova, de nu se mai opreşte. Şi să-i dea şi două palme. Ca s-o trezească. Punînd-o să-şi cureţe şi oglinda mînjită de ruj. Aia în care nu mai poate să vadă cum se ea.

delia1

Sursa foto

13 Comments

 1. illusion

  Dilia asta o ‘nnebunit di tăt

  Reply
  1. krantz (Post author)

   O fi de la căldurile astea. Unii se pare că nu rezistă. 🙂

   Reply
   1. illusion

    Daaaaa… mamă 😆

    Reply
 2. calinakimu

  Fiercare om(?!) are dreptul să se manifeste cum doreşte, atâta timp cât stă în banca lui. Problema nu este a lui, cât este a celor care mediatizează asemenea elucubraţii. Şi cum otevizarea s-a dovedit reţeta de succes la un popor ultra-balcanic…pâinea şi circul fac casă bună cu vinul.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Fiind o “artistă” mai poate da idei de modă copilelor fără minte.

   Reply
   1. calinakimu

    Aşa artistă…aşa model…

    Reply
    1. krantz (Post author)

     Dăşi pare mai mult o hartistă…

    2. calinakimu

     Haoleu…că bine zâci…

 3. racoltapetru6

  „Succesurile” cu băutura i-au creat dependență și nu mai poate renunța, da’ poate se apucă de ceva mai tare, să progreseze. O cocaină…, ceva?

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Crezi că n-o fi încercat-o şi pe asta? Că e hartistă, nu?

   Reply
 4. samewhiteblue

  :)) Bunica mea ar spune că vine sfârșitul lumii.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Şi se mai şi sperie biata bătrînă… 🙂

   Reply
   1. samewhiteblue

    De speriat nu se sperie, că și eu acum cinci ani eram blondă precum Soarele și cu o șuviță imensă și roz în partea dreaptă. Dar…ar râde și ar spune că e prea de tot. Și, bineînțeles, vine sfârșitul :))

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.