Scurt pe doi (12)

Nu ştiu dacă aţi băgat de seamă, dar aproape după fiecare postare pe FB sau în deschiderea unei şedinţe de guvern, unde a pus şmechereşte rahat pe clanţa opoziţiei, Ponta încheie cu morga unui om serios, care tocmai a fost deranjat de-o muscă: ” Şi acum gata, ne întoarcem la treabă!”

Ce treabă nene? Că tot ce vezi în jur, în afară de producţia de penali din guvern, sunt doar bube, mucegaiuri şi noroi. Bubele din sistemul sanitar, mucegaiurile din halele părăsite în care nu se mai produce nimic şi noroiul de pe şantierele de autostrăzi începute şi lăsate baltă. Deci despre ce treabă e vorba? Că singura variantă la care mă gîndesc e doar aia mare. La care, firesc, el nu mai poate face altceva decît să se pună moţ. Şi să pută.

*******

Germania şi-a tradus primele 20 de articole din constituţie în arabă, ce cuprind drepturi de bază, pentru a-i ajuta pe refugiaţi să se integreze, informează Reuters.

Vestea i-a luat prin surprindere pe toţi imigranţii aflaţi care în tabere, care prin cîmp. Bucurîndu-se că iată, în sfîrşit se gîndeşte cineva la nevoile lor. Şi tot ce mai speră acum e ca hîrtia pe care s-au tipărit acestea să fie una moale, nelucioasă. Că în rest, vorba aia: gînd la gînd cu bucurie.

5 Comments

 1. Cronicarul

  Una-i treaba si alta-i munca.

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Corect. Să înţeleg că omul transmite mesaje clare şi nu le înţelegem noi?

   Reply
   1. Cronicarul

    Da, cu o claritate interpretabilă.

    Reply
 2. Racolța Petru

  Necazul e că și pute al naibii de tare!

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Şi-al naibii lucru, taman el nu se simte. Că stă numa cu nasul pe sus.

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.