Mai avem nevoie și de iarbă…

După ce acum cîteva săptămîni, primarul de la sectorul 1 o făcea pe interesantul deplîngînd soarta panseluțelor de 300 de milioane de euro, o știre de azi vine să-i dea una peste bot, deși, dacă ne gîndim logic, durerea pe care o va resimți va fi direct în cur.

Să angajezi în primărie un hoț dovedit, dîndu-i pe mînă și niște zeci de milioane de învîrtit, dovedește clar că întradevăr, oamenii au lăsat politica la ușa primăriei și chiar s-au apucat serios de treabă. Cu ambele mîini. Că doar nu i-a ales lumea că-s frumoși.

Dar ce e cel mai supărător în toată povestea (pesemne și ca să nu jignească electoratul propriu prin comparație), e că hoțul e unul foarte prost. Cum adică să cheltui cu facturi 72.500 de dolari în doar trei zile, în magazine de lux din New York și apoi să nu poți justifica 1,4 milioane de euro din conturile personale?! Păi la faza asta, Tudy labă tristă pare geniu carpatin în branșă.

Bine măcar că nu stau în sectorul 1. Că altfel aș fi avut poate șansa să-l aud pe noul director adjunct fredonînd pe culoarele primăriei: ”Vino mamă să mă vezi, cum fur și la spații verzi!”

primar_sector1

Dom primar! Vedeți că aveți ceva în colțul gurii! Da, da. Ceva maro…

 

2 Comments

 1. Dede Cati

  Si eu sunt o panseluta gingasa.. dar ma ofilesc in glastra, pentru ca nu ma uda nimeni nici macar cu 10$:((

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Păi ce să-ți fac dacă stai în glastră… Dar nu te consuma prea tare. Că sigur ăl de sus vede și cînd va fi sorocul, o să te ia dincolo și-o să te țină la butoniera lui. Da mai treci și tu pe la biserică, da? 😉

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.