Kaska, frate!

Pentru că, de bine-de rău, o bucată de pâine mai găsim fiecare prin casă, practic obligația conducătorilor cu asigurarea unei diete sănătoase pentru popor în perioada campaniei electorale e pe jumătate îndeplinită. Mai rămăsese partea cu circul. Că deh, ăla face toți banii!

Și nici bine nu s-a uscat cerneala de pe semnăturile proceselor-verbale care consemnau finala dintre cei doi muppeți politici, Klaus – Poker Table face și Viorica – Spaima sinapselor, că ne-am și trezit cu ei în manej. Acolo unde, după o ușoară încălzire, cât să-și tragă pe ei șalvarii caraghioși și să-și pună nasurile roșii, au început farfuriile de frișcă să zboare spre fețele celor doi.

Viorica a cotcodăcit ironic în direcția lu Klaus, arătându-l ca etalon de bărbăție fix pe mandatarul înghițitoarei de săbii ascuțite și neînfipte încă în spate, Olguța. Ăla care, după ce a făcut-o pe șefă proasta CEX-ului, i-a râgâit în coc cu aromă de trandafiri.

Klaus și-a șters discret mucii de la atâta râs și i-a lipit cu ei pe frunte Vioricăi o etichetă cu ”mârlancă”. Asta în timp ce-i striga în față și un ”Fi-mi-ar scârbă de ziua când te-am pus la masă!”.

Viorica a mestecat în grabă un teanc de citate din culise și a insistat din nou pe fantezia ei nebunească de a-l vedea pe Klaus în chiloți de sumo în timp ce șterge cu ea pe jos, târâtă de broșă, într-o zbatere televizată.

Klaus i-a reamintit că pe el nu-l scoate (o) nimeni la tablă. Că doar nu și-a cumpărat costume de Champions League să i le umple alții de cretă. Apoi s-a scobit ușor în ureche pentru a auzi mai bine dacă mai bâzâie Veo ceva.

Și, Șoc! Ceea ce a rămas acolo, lucind în reflectoare, în vidul videlei, s-a transformat brusc într-o cască. Una în care lui Klaus îi sunt, chipurile, șoptite răspunsurile la întrebarea ”Cine m-a făcut om mareeee?

Acum lumea dezbate dacă Klaus a avut sau nu cască. Că doar s-a vrut dezbatere. Nici nu mai contează că vioricii s-au și apucat de dat pe facebook cu invenția în ciuda tuturor evidențelor. Parcă văd că, în contrapartidă, urmează și poze cu dosul rochiilor lu Veo, pentru a vedea dacă se distinge conturul chiloților. Să știe lumea dacă are sau nu, în momentul aparițiilor în public, în încercarea disperată de a mai smulge din electoratul fiert pe Klaus.

Un lucru e clar: dezbatere non dezbatere, circus necesarum est!

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.