Jurnal pă pandemie 20

04.06.2020

Simțind că au rămas doar niște cârpe-n vânt, zecimalele politice de la ALDE din camera deputaților, în frunte cu preamiruitul Guzganian, au șobolănit-o rapid în cămara marelui PSD. Că vorba aia, dacă nu mai curge un viitor mandat, măcar să pice vreo sinecurică plăcută și călduță la stat.

De apreciat și inteligența strategică a marelui Ciolac. Când simți că îți pute casa a hoit, aduci trei rahați proaspeți în sufragerie și, practic, ai schimbat mirosul.


Cine este pentru introducerea educației sexuale în școli, să ridice două degete. Da, da! Ălea două!


Mizând pe memoria peștelui din acvariu a electoratului majoritar de la noi, Cristian Șoricigros Piedone o dă cotită și-și reaprinde fantezia de a se mai tăvăli o dată prin banul public. Acum, la sectorul 5. Pe undeva e și normal. La câtă mizerie e pe-acolo, niciun porc n-are cum să reziste tentației.


07.06.2020

Se spune că, la bătrânețe, cam riști să dai în mintea copiilor. Dar uite că CTP a dat în mintea adolescentelor. Pare și mai convenabil pentru un bătrânel care, oarecum suspect, insistă că știe exact ce și cum. Că a studiat el, în particular, fenomenul. Din scoață în scoarță.

Și tare mi-e frică, acum că nu prea se mai fac cine știe ce filme despre care să mai aibă el ce zice, să nu se apuce naibii să fie critic de sex. Cu emisiune la Digi: Cinemasturbateca.


09.06.2020

Azi, președintele Iohannis a ieșit să ne cânte un ”De-aș mai duce-o pân’ la toamnă, cu starea de-alertă”. Guvernul PNL o ține cu ”Banii vorbesc, banii vorbesc, unii mor de ciudă, alții te lovesc”. PSD-ul fluieră a pagubă un ”Mă pusei în pat lungit, să se creadă c-am murit”. Ponta & Co mârâie zilnic: ”După blocuri suntem noi care te facem pe tine”. Poporul, normal: ”Lasă-mă, papa, la mare, vreau distracție și soare”.

Fiecare cântă în legea lui și toți în același timp. Și dacă vrei să înțelegi și tu ceva, tot ce-ți rămâne în cap e doar zigzagazugalagazigazagaza.


10.06.2020

La cum arată în prezent logica din America, se pare că vin vremuri grele pentru scenariștii de la Hollywood. Acum, când HBO a decis că Pe aripile vântului e numai bun de dus pe apa sâmbetei, pe motiv că servitoarea Mammy nu era de fapt atât de tupeistă cum apărea pe ecran, cu toată campania asta de Black lives matter, practic, niciun negru nu va mai putea muri în filme. Iar singura violență permisă asupra lor va fi cel mult niște palme. Și alea trase peste cur, ca motiv de excitare în scene sexy. De preferat între cupluri gay.


Dacă tot se merge pe restaurație și în lumea filmului, în curând statueta Oscar va fi făcută din aur negru. 24 de barili.


Atâta violență în lume cu noua mișcare… Bătăi, conflicte, incendieri… Bă, da chiar nu puteați, mai simplu, să ardeți niște sutiene?

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.