Scurt pe doi (35)

Mie mi se pare normal că guvernul a decis redeschiderea sălilor de păcănele. S-o fi săturat și el să tot fie arătat cu degetul că e singurul responsabil cu amanetarea viitorului generațiilor următoare. Ca să nu mai zic că așa, deși toți sunt cu ochii după cireșe, obișnuiești lumea și cu gândul că lamuia face parte din joc.


Considerând, pesemne, că teatrele ar face concurență neloială oricărui politician cu texte de doi lei și joc de scenă mizerabil, ministrul Nelu Tătaru s-a trezit mușcând cu poftă dintr-un rahat proaspăt, mânjind totul în jur și obligând practic femeia de serviciu de la Digi24, să termine tot stocul de dezinfectant: „Biserica este a cartierului, la o sală de teatru vin din tot orașul. Existând o transmitere comunitară, putem aduce și ne putem întoarce înapoi în oraș din acea incintă, care este teatrul”.

Pentru că, desigur, în orice oraș din țară, toată lumea lucrează la doi pași de casa proprie, iar la teatru, se știe, lumea se înghesuie care pe care și-și rupe hainele să prindă locul rezervat, ca la orice luare de aghiasmă din hârdăul sfințit de popă.

Băi și când te gândești câți l-au suspectat de inteligență pe acest nene. Și el, asimptomatic rău…

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.