Scurt pe doi (40)

Citeam că cercetătorii au descoperit că barcelonezii au stat cu curu pe covid încă din martie 2019. Și mergeau piano, pe principiul: Nu știi că există, deci nu te poți îmbolnăvi. E drept că și virusu stătea tupilat prin canalizări și nu dădea buzna, ca nesimțitu, în plămânii oamenilor.

Păi dacă e așa, eu zic să se înțepe puțin în deget și mumia lu Tutankamon. Că dacă s-or găsi urme și acolo, apăi știm o treabă. Ne liniștim și noi, că aia e, și-o putem tăia fără griji în Vamă. Că e timp frumos afară și plâng terasele după noi.


Azi, autoritățile au comunicat strategic, prin intermediul grupului specializat pe greșeli oficiale, 325 de noi infectări la 1.877 de teste. Apoi, la două ore distanță, într-un twist de agonie și extaz, au băgat o erată cum că, de fapt, au fost 12.236 de testați. Și cică tot polpulația e cea care ia în glumă pandemia…

Adevărul e că la 1.877 de teste, te cam bătea un gând să mai dai o comandă de măști. Să fie în casă, că nu se știe. Da așa, la peste 12.000, altfel te freci de toți necunoscuții în discotecă, cântând la unison, pe modelul Bădălău: ”Să vină pandemia, că noi ne pișăm pe ea!”

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.