Scurt pe doi (43)

La Digi24 era aseară un fel de ”Înșir-te, mărgărite!” cu ministrul transporturilor. Facem, dregem, toată lumea e cu mânecile suflecate și cu bătături în palme de la lopeți. Dar dacă îl asculți mai atent, ăsta nici să mintă frumos, ca înaintașii, nu e în stare. Bagă la foc automat niște termene de finalizare a cioatelor de autostrăzi, de-ți sperie și nepoții la gândul că s-ar putea să nu le prindă nici ei date în folosință. Și asta cică dacă nu apar contestații și alte daravele specifice, la care am ajuns să dăm consultanță oricui.

Care ziceai, mă, că speranța moare ultima? Că uite, dom ministru a pus deja la fiert grâul pentru colivă.


Mă uitam la pretenția acelei caricaturi deputățești de Vaslui, cu nume de înțelept, de a i se recunoaște superioritatea în ierarhie și mă gândesc că, dacă tot îi consideră pe ceilalți niște rahați, pe cale de consecință, insul nu poate fi altceva decât o gaură de cur.

1 Comment

  1. Dana

    Nu-i important c-a pus la fiert graul pt. coliva { ala trebuie s a fiarba mult si …la foc mic } ci , dac’a pregatit deja aluatul pentru colaci si-a achizitionat lumanarile pentru pomana . Restul , ortul slujbelor pentru pomenire plus injuraturile de rigoare astea cad in sarcina noastra caci , macar atata lucru putem face pentru…alesii nostri . SA LE FIE TZARANA USOARA CA…PIETRELE DE MOARA !!!

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.