Onania salvează primăria

Hotărîtă pesemne să conducă Bucureștiul după deviza: ”Dacă-i bal, bal să fie!”, Gabi Firea a început în forță. Și după cîteva bîlbe profesioniste încadrate lejer la nu că zic da vreau să spun, azi a făcut prima mișcare majoră. Trăgînd scurt, ca-ntr-un Băsescu și copilu, o labă peste ochii bucureștenilor. Unii rămași muți de uimire. Privindu-și reacțiile, printre picături, într-o oglindă deja celebră a unui dormitor mult prea mic pentru o pasiune atît de mare.

La prima vedere, gestul pare unul firesc. Și asta pentru că, respectîndu-și promisiunile din campanie, a angajat un specialist. Unul în frecat. Un om cu CV-ul la vedere, ce nu mai are nimic de ascuns. Că doar avem nevoie de omul potrivit la locul potrivit. Și unde e mai multă frecare decît într-o primărie?

Acum, că precedentul a fost deja creat și singurul capabil pentru această funcție a fost considerat un individ al cărui creier se poate prăji lejer la vederea bucilor unei posedate ce vorbește cu motani morți, nu ne mai rămîne decît să așteptăm completarea echipei.

 • Piticul porno  – șef la comisia din primărie pentru persoanele cu dizabilități
 • Sexy Brăileanca –  șefa comisiei pentru detensionarea și rezolvarea problemelor de violență conjugală
 • Daniela Crudu  – șefa comisiei de cultură și educație
 • Nașu Gigi Becali – șeful comisiei de urbanism, bun-gust și arhitectură stradală
 • Asistentele lui Capatos  – prin rotație, șefe la departamentul de relații cu publicul, dar numai pînă la ora 23, că după aia au altă treabă
 • Oana Zăvoranu  – șefa comisiei juridice pe litigii și mediere

Oricum, dacă mai aveam pînă acum ceva rezerve în ce privește capacitatea nechematei Firea de a duce la bun sfîrșit o treabă deja începută (văzînd-o că, pe modelul meșterului Manole: ziua ce zicea noaptea dezicea, tot retractează întruna), odată cu angajarea ca vice a lui Tudy, am scăpat de griji. Știm sigur că omul nu se va opri pînă la final. Chiar de va fi nevoie s-o facă singur.

P.S. Mă gîndesc acum, la aflarea veștii, ce-o fi în sufletul fostului senator Paul Păcuraru. Cel prins și el de cameră cînd și-o freca, civilizat, prin chiloți. Deci atunci, dacă făceai așa ceva, ieșeai urgent din politică. Acum, dacă o faci și mai și termini, ajungi la vîrf imediat. Asta înseamnă dom’le să fii specialist în comunicare.

firea_piscina_m

 

 

 

5 Comments

 1. opantazi

  Hai că e bine! Spre deosebire de madam Firea, Tudy cel puțin nu se înmulțește…

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Cum adică nu se? Nu vreau să intru în detalii, dar omu a arătat că e gata de. Plus cu un naș ca Tăriceanu care le are cu femeile…

   Reply
 2. Renata Carageani

  Va-zică madam primăreasa nici nu se uită la ăia care n-au copii, dar pentru unul care dă cu ei de faianța din baie are toată considerația… Parcă-mi pare rău că nu l-a pus cioloș ministru la sănătate pe băiatul ăla frumos, în chiloți albi!
  Acu, serios vorbind, ca să comiți o asemenea tâmpenie ca coana Firea, trebuie să fii strânsă rău cu ușa de ceva, cineva, niște bani mulți…

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Scriam eu cîndva pe aici: http://krantzblog.ro/2014/11/09/pinocchio/
   ”Într-o ţară în care nici sfoară nu se mai produce, e esenţial ca măcar păpuşile să fie de calitate. Sfoara o putem lua din China. Dar păpuşile trebuie să fie producţie proprie. Să semene cît mai mult cu publicul ce vrea să se identifice cu ele. Musai de unică folosinţă şi ieftine.”
   Na că m-am autocitat!

   Reply
 3. Pingback: Sunt un proscris! - Krantz

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.