Scurt pe doi (31)

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că va pune și numele în latină la intrările în oraș, aceasta fiind o recomandare primită de la Universitatea Babes-Bolyai, avînd în vedere că Clujul a fost primul oraș parte din Imperiul Roman. Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a prezentat chiar și o variantă de placuță în care Clujul se va numi MVNICIPIVM AELIVM NAPOCCENSE AB IMPERATORE HADRIANO CONDITVM (117-138), lîngă care vor figura și denumirile Cluj-Napoca, Kolozsvar și Klausenburg, transmite Actual de Cluj.

Privind cu un ochi la această știre și cu celălalt undeva în jos la primarul Boc, la o primă vedere ai fi tentat să crezi că, deh, ca orice complexat de înălțime, lungime etc, omul încearcă să compenseze prin afișarea alături de alte chestii cu dimensiuni impresionante. Dar apoi, dacă stai să te gîndești puțin, îți amintești că individul a căzut în cap de la niște metri înălțime, acum cîțiva ani, în platou la emisiunea lui Andrei Gheorghe. Iar asta explică totul.

*******

Un inginer chinez, specializat în programe de inteligenţă artificială, s-a căsătorit cu o femeie-robot pe care a construit-o el însuşi, după ce nu a reuşit să îşi găsească o soţie, informează metro.co.uk. Din păcate pentru el, proaspăta soție nu deţine deocamdată ”talente casnice” pentru treburile gospodăreşti şi nu poate să meargă. Inginerul chinez plănuieşte să remedieze în curând această problemă printr-o actualizare a software-ul ”soţiei” sale, pentru ca ei să poată să îmbătrânească împreună. (sursa)

Oricît de deschis la minte ai fi, stai și te întrebi cam ce pretenții o fi avut insul în ce privește femeile, cît timp era în mod constant respins de cele cu care dorea să înceapă o relaţie. Și aici vorbim de niște sute de milioane de variante. Rămîne ca acum, după ce s-a liniștit hormonal și s-a așezat ca tot omul la casa lui, să-și dea dovada întregii lui măiestrii profesionale și să reușească un update de software care să-i permită doamnei inimii lui să-i spună într-o zi, la un bol de orez și-un tsingtao, așa, de la obraz: ”Bă, ej prost?” În chineză, desigur.

5 Comments

  1. Renata Carageani

    Eu sper s-o îmbunătățească suficient pe soție ca să-l părăsească pentru un chinez la fel de nebun, dar ceva mai arătos.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Păi cum așa? Și cum rămîne cu frumusețea interioară?

      Reply
  2. clujanu

    Treaba cu Boc e complicată și voi sunteți cam departe. Aci este subtilitate politică, locală!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Poate departe de Africa. Iar partea cu Boc în context de subtilitate politică o trec la ironie fină.

      Reply
      1. klaus

        Nici io nu-l iubesc pă Boc. Da’ până acum n-am întâlnit un singur clujean care să-l înjure. Asta înseamnă că, cel puțin pentru mine, nu era o ironie fină.

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.