Pace-pace între două dobitoace

După o săptămînă de mîrîială continuă și arătat de colți în colțuri, pechineza Gabi și Shar-pei-ul Mihai cîine de circ, au fost chemați scurt de stăpîn, care, cu o ușoară ridicare de mustață, le-a șuierat un Șezi! Culcat! Asta în timp ce le reamintea că ciolanul ajunge la toți și că încăierarea în văzul lumii ar putea da idei unora de a apela la hingheri.

Jivinele s-au mulțumit apoi cu zăhărelul aferent. Lui Mihai i-a dat să sugă măduva dintr-un buget plin de carne pe hîrtie iar pe Gabi a mîngîiat-o, ca de obicei, între urechi, în timp ce-i șoptea un: Bravo! Gata, fata! Nu mai lătra ca proasta la ușă!

Aparent, în lumina camerelor, lighioanele par acum potolite. Dar toată lumea știe că, după ce acestea se sting, pechineza și shar-pei-ul își amușină fiecare cururile în căutarea următoareai mușcături decisive. Mai ales că stăpînul pare din ce în ce mai slăbit iar din bici a rămas doar rahatul.

 

2 Comments

 1. klaus

  Krantz, tocmai îmi făceam griji datorită absenței tale prelungite.

  Fratele meu, dă-mi voie să-mi permit forma asta de apelativ, m-am căcat pe mine râs! E un mic Atlas de mitocănie “canină”. Nu mai fă asta, am ajuns să mă cert cu muierea, i-am citit și ei, da’ n-a priceput mârâiala dintre câini. Deci am ieșit prost. Oh, da’ mi-a picat așa bine….
  Mulțam! 🙂

  Reply
  1. krantz (Post author)

   Nu trebuie să-ți faci griji. Mai am apucături de-aste de fugit de-acasă pe motiv de muză plecată în concediu sau nivel de chef pe cota de avarie.
   Nu știu dacă să-mi pară rău sau bine pentru incidentul cu tenta maro pe care ți l-am cauzat. Da nici nu pot promite că nu mai fac, că ăsta mi-s. Cu doamna tre să te descurci singur. Știi și tu: la bine și la rău…

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

%d bloggers like this: