Mozartela

Ca nu cumva să-i moară lăudătorii de foame, doamna aici primarul Gabi Firea, recepție! a lăsat Facebook-ului o nouă mostră de inteligență marca Altii moare și-așa n-are! Postînd, ciudat și suspect în același timp,  doar trei poze pe care le-a intitulat Concert Mozart. 🎻🎼❄️🎄 

Privind la poza principală, cea cu furculițele de pe dinainte și analizînd contextul menționat de distinsă, n-ai cum să nu-ți imaginezi dialogul cu prietenele din primărie de la cafeaua de luni:

  • Și ce-ați avut, dragă, la concert?
  • A, o porcărie! Păi la antreu, ne-au adus un platouaș cu brînzeturi mucegăite de-ți luau nasul. La felul principal fructe de mare pe pat de spanac iar la desert o spumă tristă de mango. Noroc că servisem ceva înainte de a pleca de acasă.
  • Bine, bine dar eu întrebam de muzică. C-ai zis că ați fost la concert.
  • Muzică? Ah, da, erau niște inși cu peruci pe acolo ce scîrțîiau din viori, dar cine să-i asculte? Eu mă chinuaim să-l potolesc pe Pandele al meu, turbat de foame, să nu-i dea un cap în gură ospătarului care ne tot întreba în nemțește dacă ne-a plăcut.

2 Comments

  1. Lucian

    Daca le-a mai dat si cate un vin din ala vechi, de prin 1944..e clar! :)) Ditai primarul general sa fie servit numai cu „vechituri”??

    Reply
    1. krantz (Post author)

      N-aș zice că le-au dat vienezii așa ceva. Se mai uită și ăia la fața omului…

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.