Jurnal pă pandemie 10

Am primit azi de la Booking un mesaj că cică: ”Nisipurile de aur vă așteaptă”. Eu înțeleg că reclama e sufletul comerțului, dar nici chiar așa să mă mintă pe față nu-i corect, când toată lumea știe că singurele care ne așteaptă în această perioadă sunt Vremurile de căcat.


Dacă tot a ajuns prețul la petrol atât de mic și dă lumea năvală, eu zic să se dea câte un baril, să ajungă la toți.


Cred că la știrile pozitive pe vreme de pandemie ar trebui trecută și cea că Dinamo se vinde la prețul ei real de 1 leu. Deasemeni, e de apreciat și că în vremuri grele, niște sute de suporteri vor deveni astfel patroni de club. E drept, rupți în cur, dar totuși patroni… Șampionzlig, aplaudați că venim!


Liderul nord-coreean Kim Jong Un ar fi în stare critică în urma unei proceduri medicale, au relatat marţi mai multe media.Acuma, nu că aș dori moartea cuiva, dar zic c-ar merita să ne rugăm pentru șansa de înviere a celor 25 de milioane de nord-coreeni.


Președintele Iohannis tocmai ne-a anunțat să nu ne mai uităm în gura prostului de la spitalul Matei Balș că cică planul lui, legat de strămutarea bătrânilor din casele lor în centre de carantină, e pă caterincă.Eu n-aș fi atât de sigur dacă ne amintim ce-a pățit acel bătrân simplu din Suceava care, în toiul nopții, a fost legat fedeleș, băgat în izoletă și dus cu elicopterul la București. Practic, săracu Chimen n-a avut nicio șansă. Sunt atât de consternat că nu-mi vin în cap decât vorbele unei cunoscute activiste sociale: Să vă fie rușine, domnu Iohannis! Huuuoooooo!


Parada gay (Pride March) din oraşul New York, programată pentru luna iunie, a fost anulată pentru prima dată în istoria sa de o jumătate de secol din cauza pandemiei de COVID-19, a anunţat luni primarul Bill de Blasio, potrivit DPA.Mai pe românește, participanții vor fi nevoiți să-și bage parada-n cur. Cu mândrie, desigur.


Dom profesor Iohannis ne-a arătat azi clopoțelul care va suna de recreație abia pe 15 mai. Pare un pic sadic, da’ cică așa ne trebuie dacă am fost obraznici.


A scris iar Băse pe facebook. De data asta mult, pe model Sadoveanu. Un fel de rețetă pentru o ciorbiță mondială care trebuie servită în loc de vaccin. Și a și amenințat că nu mai vorbește decât cu fraierii care au răbdare să se uite până la final în gura lui. Mi-e și milă de dna Maria, nevastă-sa. Vă dați seama că omu ăsta, înainte de a scrie atâta, vorbește singur prin casă?


Deci, până la urmă, mâțele chiar se sperie când văd un castravete în apropiere…


Citeam că cea mai importantă știre despre România, legată de pandemie, e cea cu cele peste 200.000 de amenzi care însumează cca 80 de milioane de dolari.Trecând peste partea de senzațional, dacă analizăm puțin, situația e cam așa: la cât au scris săracii, guvernul a bifat un program național intensiv de alfabetizare a polițiștilor iar cetățenii au mai făcut ceva economii pe partea cu hârtia igienică. Deci win-win. Cât despre bani, dă-i dracu! Cine se mai uită la bani în zilele astea?

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.