Scurt pe doi (37)

O tanti numită politic ca secretar de stat în Ministerul Educației, Luminița Barcari, a scăpat un porumbel galben la Digi24, cum că subiectele pe care copiii le-au avut de rezolvat la Evaluarea Națională 2020, proba de matematică, au fost “normale”, “după părerea specialiștilor” și că se putea lua 5-6.Cu alte cuvinte, cam acesta e nivelul învățământului românesc predat la clasă. Și dacă nu cotizezi la fondul de meditații al profesorilor, îți trimiți copilul la școală să fie pregătit doar pentru mediocritate.

Deci, atenție! Tonul la cântec: …2, 3 și: Gaudeamus igitur, învăț de m-am rupt în cur!


Preşedintele Klaus Iohannis a încasat 1.275 de lei din drepturi de autor de la editura Curtea Veche, iar soţia sa a moştenit anul acesta un apartament de 67 de metri pătraţi în Sibiu, conform celei mai recente declaraţii de avere depuse de către preşedinte.

De apreciat ambiția lu dom președinte. Pare că, la fel cum trage Serena să aibă cu un titlu de grand slem mai mult ca actuala deținătoare a recordului, așa vrea și Iohannis să-l întreacă pe Năstase 6 case. Acum sunt iar la egalitate. Și cum mătușa Tamara e deja ulcele iar dna Carmen pare fată bună de se-nghesuie rudele să-i lase casele moștenire, presimt că, în curând, cineva va striga Bingo!

1 Comment

  1. Dana

    Pai , eu cred ca-i o mare rautate/nedreptate/inechitate sa pui semnul egal intre actualul PRESEDINTE si fostul PRIM MINISTRU ! Adrian Nastase { Dumnezeu sa-l odihneasca ca… poate o dormi la ora asta } nu mai are de multa vreme alea sase {6 !!! } case . Se uita in mod voit , rauvoitor si absolut tendentios faptul ca , Adrian Nastase are copii iar acum , am auzit din ” presa ” ca are si un nepot daruit de catre familia lui Andrei Nastase . In schimb FAMILIA PREZIDENTIALA …diferit ca n-are copii a pierdut { din nefericire } vreo trei din casele avute , pana la preluarea mandatului prezidential de catre herr Johannis . Parca-i si pacat de toate sacrificiile facute d e catre domnia sa si actuala PRIMA DOAMNA : FRAU CARMEN JOHANNIS . Sa nu bei , s a nu fumezi , sa-ti petreci putinul timp liber ramas intre catedra si obligatiile familiale plus drumetiile pe munti sau tenis , dand meditatii la Fizica unor loaze de scoleri care n-au binevoit sa fie atenti la cele pe care le-ai predat la cursuri , asta inseamna SACRIFICIU iar Herr Johannis si PRIMA DOAMNA FRAU JOHANNIS …chiar s -au sacrificat . Chiar nu merita si ei macar un minim de cinci sau chiar si sase case ? Ma gandesc ca , daca tot n-au urmasi , oare nu le-ar fi mai de folos un cavou comun… mare si frumos precum cel al lui Tutankamon , eventual impartit pe vreo sase nivele ??? Fireste , pana sa-l preia spre locuire vesnica ar putea sa-l inchirieze cuiva…

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.